Merhaba ben Ayla, şu an 36 yaşındayım ve evliyim

15 Haziran 2014 Pazar yazildi.

Merhaba ben Ayla, şu an 36 yaşındayım ve evliyim. 22 yaşındayken severek evlendim. Kocamla her yönden güzel anlaşıyorduk ve seks hayatımız da iyi gidiyordu. Elbette herkes gibi fantazilerimiz vardı, ama değişik heyecanları başka erkek ve kadınlarda aramıyorduk. Yani sıradan insanların sıradan hayatlarını yaşıyorduk. Tabii ben de, kocam da dışarıda başka erkek ve kadınlara kaçamak bakışlar atıyorduk. Ama bunlar masumane kaçamaklardı ve bu konuda birbirimizi sıkıştırmıyorduk.

Evlenmeden önce bakireydim ve fazla seks yaşamamıştım. Lisedeyken erkeklerle arkadaşlıklarım oldu, onlarla öpüştüm ve soyunmadan seviştim. Sadece birisi (Esat) göğüslerimi yalamış ve amımı külot içinden okşamıştı. Ben de Esat’ın yarağını külot içinden avuçlamıştım. O zamanlar Esat’ın yarağı bana epey büyük gelmişti. Ama ötesi yoktu, seks konusunda tüm yaşadığım buydu. Okul dönemleri bittiğinde, Esat’la lişkimiz de bitmişti. Ben de arkasından ağlayıp, gözyaşı dökmedim, çünkü ona aşık değildim ve onunla evlemeyeceğimi biliyordum. Ama ilişkimiz sürerken bana hep, “Benden başka biriyle evlenirsen, bu okşadığım, ama sikemediğim amını sikmek isterim!” derdi. Ben de o zamanlar onu kırmamak için, “Olur!” derdim.

Evlenmeden birkaç yıl öncesi ve evliliğim boyunca Esat’ı ne gördüm, ne de ondan bir haber aldım, ta ki geçenlerde bir kız arkadaşımla kafenin birinde akşam kahvesi içene kadar. Kafede Esat’la göz göze geldik ve ikimiz de tutuk kaldık, önce o cesaretini toplayıp bana, \"Merhaba!\" diyene kadar. Nasıl davranacağımı bilmiyordum, yine de nezaketen, \"Merhaba!\" dedim. Ayaküstü bir konuşmadan sonra benden telefon numaramı istedi, ben de art niyet düşünmeden verdim. O gittikten sonra, eskiden söyledikleri aklıma geldi ve panikledim. Ya gerçekten beni sikmek isterse ne yapacaktım? Sonuçta onunla sikişmediysem de bir ilişki yaşamıştım. Aklımdan türlü şeyler geçiyordu, acaba numaramı mı değiştirsem gibi. Ama kocama gerekçesini nasıl anlatacaktım? Esat beni kocama anlatmakla da tehdit edebilirdi. Bu karışık duygularla evin yolunu tuttum...

Daha eve varmadan beni aradı ve yarın buluşmayı teklif etti. Bu arada o da evlenmiş ve çoluk çocuğa karışmıştı. Bunları duymak beni biraz rahatlattı ve teklifini kabul ettim. Lisede yaşananlar geçmişte kalmış ve artık unutulmuş olmalıydı. Bu karışık duygularla onunla buluşmaya karar verdim.

Ertesi gün tenha bir yerde, tenha bir restoranda buluştuk. İkimiz de biraz çekingen halde sohbet etmeye başladık, ama sohbet ilerledikçe yabancılık ve çekingenlik kayboldu. Birbirimize aile ve iş yaşantımızı anlatırken, elbette eski günlerden bahsetmemek olmazdı. O günleri andıkça, onunla birlikteyken birbirimizi nasıl arzuladığımızı, ama bekaret nedeniyle yaşamak istediklerimizi ertelemek zorunda kaldığımız düşünceleri aklımdan geçiyor, ama bunu ona anlatmıyordum. Lafı dolaştırıp konuyu açan o oldu, gençlikte arzulara gem vurmanın ne kadar zor olduğunu ve düşüncelerimizin ne kadar sığ olduğundan bahsetti. Sonrasında can alıcı soru geliyordu ve bana, \'Sözümü hatırlayıp hatırlamadığımı?\' sordu. Hatırladığımı, ama bunun masumane gençlik düşleri olduğunu ve gerçekleşmeyeceğini söyledim. O da bu saatten sonra aramızda duygusal bir şeyin zaten gelişemeyeceğini ve yaşlarımızın epey ilerlediğini söyledi. Bundan sonra yaşayacaklarımız gençlik günlerinden ilham almak, şu sıradan ilerlemiş yaşantımızda kısa bir heyecan yaratmak olabileceğinden bahsetti.

Aslında doğru söylüyordu. Bundan sonra hayatımızda böylesi heyecanları yaşamak ve sıradanlıktan sıyrılmak olanaksız gibiydi, ama ona bunu belli etmedim. Esat, evlendikten sonra seks konusunda birkaç kaçamağın ötesine gitmediğini anlatıyordu. Kafamdan neden olmasın diye geçirirken, bir taraftan da aldatmanın kötü olduğu duvarına çarpıyordum. Öte taraftan bu tür ahlaki değerlerle kendimizi boşuna sınırladığımızı, hayattan zevki almamız gerektiğini düşünüyordum. Esat bu konularda konuştukça, ben aklımdaki çelişkiyle bir yandan da ıslanıyordum. Esatın daha önce okşadığım ama tadına bakamadığım yarağının amıma girişini düşünmek beni azdırıyordu.

Esat, \"İstediğin bir gün buluşur, yarım kalan işimizi bitiririz ve konu orada kapanır!\" diyor, aklımı çeliyor ve beni tava getiriyordu. Birden ağzımdan nasıl çıktı anlamadım, \"Tamam o zaman!\" deyiverdim. O da bana Kumburgaz’da bir yazlıklarının olduğunu ve bu mevsimde rahatsız edilmeden yaşayamadıklarımızı yaşayabileceğimizi söyledi. \"Peki tamam, haftaya orada işimizi görür, bir daha da bu konuyu açmayız!\" dedim. Çok mutlu olmuştu ve \"Elbette sen istemezsen bir daha olmaz!\" dedi.

Bir hafta sonra buluşup yola koyulduk. Yazlığın bulunduğu siteye geldiğimizde in cin top oynuyordu. Bu da beni çok rahatlatmıştı, çünkü sonunda rezil olmakta vardı. Yazlığa girdiğimizde kendimizi önce koltuklara bıraktık. Sonra Esat hafif alkollü birşeyler hazırlayıp geldi ve içmeye başladık. Yanımda oturuyordu, nefesini boynumda hissediyordum. Hafifçe öpmeye başlamıştı. Sanki vücuduma elektrik veriliyordu. Bu öpücükleri eskiden tanımama rağmen, kocamdan sonra tuhaf geliyordu. Benim karışık duygularımı anlamış olacak ki, elleri hızlı bir sonuca ulaşmak için bacaklarıma ve oradan amıma doğru hareketlendi. O okşadıkça ben de gevşiyordum, bacaklarım kendiliğinden aralanarak ellerinin amıma daha kolay ulaşmasını sağlıyordu. Dudakları dudaklarıma değiyor ve öpücüklerine karşılık bekliyordu. Ben de artık onun dudaklarını emiyor ve istediği karşılığı veriyordum.

Birden beni kucaklayarak yatak odasına doğru hareketlendi. Yatağın üstüne bırakınca ellerim amıma doğru gitti ve ıslanan, dudakları şişen amımı okşamaya başladım. O da beni seyrediyor, bir yandan da soyunuyordu. Yatakta yanıma uzanınca benim de üzerimi soymaya başladı ve sütyen külotla kaldım. Yarağı göbeğime değiyor ve büyüklüğü konusunda yanılmadığımı, kocamın sikiniden sonra daha iyi anlıyordum. Sütyenimi adeta törenle çıkarttıktan sonra memelerimi yalamaya ve bir yandan da amımı kendi ellerimden devraldı. Sonrasında bütün vücudumu diliyle keşfetmeye başladı. Boynumu, göğüslerimi, göbeğimi yalıyor ve amımı külottan kurtararak ortaya çıkarıyordu. Şimdi çırılçıplaktım ve yalayarak en sonunda amıma ulaştı. Daha yeni traş olmuş amımı diliyle kudurtmaya başladı. Yarağının sıcaklığını yumuşaklığını göbeğimde hissetmek ve amımın yalanması, benim ilk orgazmımı yaşamama yetmişti bile. Sular seller gibi boşalıyordum o ise yalamaya devam ediyordu.

Sonra 69 olduk, yarağını ağzıma almak bana acayip zevk veriyordu. Artık zamanı geldiğini düşünerek, \"Hadi sik beni! Amımı kudurttun, şimdi yar onu, emziğini ver, sok içime!\" diyerek hazır olduğum mesajını verdim. \"Bu kadar aceleci olma, anın tadını çıkar, o amını sikebilmek için çok bekledim ve doyurabilmek için bir haftadır kimseyi sikmedim. Meraklanma en az üç posta sikeceğim seni!\" dedi. Beni dört ayak pozisyonuna getirdi ve arkadan sikini amıma sürtmeye başladı. Siki amımın ağzına geldikçe kendimi arkaya atıyor ve sikini içime almaya çalışıyordum. O ise kafası giren sikini çıkartıyor ve amımın dudaklarına sürtmeye devam ediyordu. Sonra birden kafasını soktu ve ben de yine kendimi geriye esnettim. Artık yarağının yarısı içimdeydi ve kalınlığı nedeniyle müthiş zevk veriyordu. \"Hadi kalanını da sok, dışarıda bir şey kalmasın, kanırtarak sik beni!\" diye inliyordum.

\"Harika bir amın var, içi ateş gibi yanıyor ve bu yaşına rağmen halen dar. Amını yarağıma doyuracağım, tadını unutamayacak!\" diyordu. Bu arada yavaş yavaş sikinin kalanını da sokuyor, bazen kısa aralıkla çekerek fazlasını tekrar amıma yerleştiriyordu. Taşaklarını götümde hissettiğimde amımın içinde sanki soba borusu varmış ve amım yırtılmış gibi hissediyordum. Aynı zamanda kendime bu tadı daha önce niye yaşamadım diye kızıyordum. Evlendikten sonra ne çıkarsa bahtına oluyor, başka yarakların tadına bakılamıyordu. Ohhh işte buydu, zinciri kırmıştım ve tadını çıkarmalıydım.

Esat sikini kökledikten sonra bir müddet öyle kaldı. Siki sanki rahim ağzıma dayanmıştı. \"Biraz amın alışsın güzelim, anlaşılan kocanın siki yeterince büyük değilmiş, yoksa almakta bu kadar zorlanmazdın!\" diyerek hafif hafif girip çıkmaya başladı. Ben de, \"Hadi erkeğim, yarım kalan işini bitir, artık bu am senin, onu evire çevire sik! Amım sikilmek neymiş görsün!\" diyordum. Arada da, \"Ohhhh geçir, amımı del!\" diye onu ateşliyordum. Konuşmalarım karşısında hareketlerini hızlandırmıştı. Ben se, \"Evet, işte böyle kökle, sertçe, hoyratça sik amımı, geçir yarağını!\" diyerek daha da hızlanmasını sağlıyordum. Yarağı içime motor pistonu gibi girip çıkıyor, beni hızlı bir orgazma yaklaştırıyordu. Amımı sikerken memelerimi avuçluyor, her tarafımı mıncıklıyordu. Ve inleyerek hiç olmadığım kadar şiddetli bir orgazmla boşaldım.

\"Ben bittim!\" dediğimde, bana, \"Bu daha başlangıç, bu amı bir kerelik sikmeyle bırakır mıyım hiç? Ama önce bir de götünün tadına bakalım!\" diyerek amımdan çıkardı götümün deliğine sürtmeye başladı. İtiraz eder gibi göründüm, ama kocama bile 1-2 seferden fazla vermediğim götümün de bu güzel yarak tarafından sikilmesini istiyordum. Esat götümün deliğine tükürüp, yavaş yavaş parmağı ile göt deliğime masaj yapmaya başladı. Biraz sonra bir parmağını içime itmeye başladı. Bir parmağı götüme girmişti ve acayip zevk almıştım, ama siki daha kalındı ve şimdi onu da tükürükleyip götüme değdirmeye başlamıştı. O hissi hiçbir zaman unutmayacağım, çok hoşuma gidiyordu. Ve bastırmaya başladı, bana devamlı kendimi serbest bırakmamı, yoksa canımın acıyacağını söylüyordu. Elimden geldiğince söylediklerine uyuyordum.

Götümün yanaklarını tutarak ikiye ayırdı ve iyice yüklenmeye başladı. Bir sızı ile içime girdiğini hissetim, bağırmamak için yastığı ısırdım. Çok nazik hareketlerle ilerlemeye başladı. Canım acıyordu, ama çok fazla değildi. İşini kesinlikle çok iyi biliyordu. Biraz daha, biraz daha derken, en sonunda kasıklarını kalçalarımda hissetmiştim. Canım halen acıyordu. Bir süre öyle bekledi, alışmam içindi herhalde. Sonra yavaş ve sakin hareketlerle ileri geri yapıyordu. Canımın acısı gittikçe azaldı ve yerini zevke bıraktı. Şimdi daha rahat girip çıkıyordu ve hızlanmıştı. Esat şu ana kadar daha boşalmamıştı. Arkamda hızını artırmaya başladı. Ben, \"İçime boşal, götümü doldur döllerinle erkeğim!\" diye inlerken, o daha da hızlanıyor ve benim daha çok hoşuma gidiyordu. Birden çok sert bir şekilde yüklendi ve boşalmaya başladı. Sanki götümün içinde bir yanardağ patlamıştı. Dölleri içime sıcak sıcak akarken, Esat öylece duruyor, titriyordu. Biraz içimde bekledi ve çıktı götümden.

\"Çok güzel bir götün var, kütür kütür yarıldı ve artık yarağa alıştı. Kocana daha sık verirsin bundan sonra!\" diyerek gülümsedi. \"Sen de usta bir sikicisin. Amımın da, götümün de hakkını verdin. Kocamı aldattığıma değdi!\" diye yanıtladım. İçimden de kendime bundan sonra ne olacağını soruyordum. Bu sikişin tadını unutmak zordu, ama kocamı da seviyordum. Sanki iç sesimi duymuş gibi, \"İstersen bir daha olmaz, ama benim sikimin tadına bakan am döner dolaşır yeniden gelir. Madem kocan seni doyuramıyor, belki anlayış gösterir, seni birlikte bile sikebiliriz!\" dedi.

Aslında fena fikir değildi. Kocam tutucu bir insan olmadığı gibi, ona da başka kadınlar bularak, karşılığında ben de başkalarıyla sikişebilirdim. Zaten bu saatten sonra, aşk meşk, bağlanmak gibi duygular bize uzaktı. \"Olabilir, ama bir şartım var, karını da kocam sikecek, ne dersin?\" diye cevap verdim. Esat biraz durakladı ve \"Neden olmasın? Böylece ben de seni daha rahat sikebilirim!\" dedi.

İşte asıl hikaye böyle başladı. Esat\'ın karısını da kocama ayarladık. Şimdi hep beraber sikişiyor ve birbirimizi kıskanmıyoruz. Hatta bazen kocam Esat\'ın karısını biz olmadan sikiyor, ben de Esat’la kocam olmadan sikişiyorum. Hayatın tadını çıkarıyoruz

345 yorum:

  1. Efe Efeoglu 28 Eylül 2015 04:07 merhabalar ben efe ist 05373071055 dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İST MEHMET BEN 05374667155 NUMARAM SLM GİZLİLİGE ONEM VEREN BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DOKUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM....WATSAPP SMS DENGESIZLER VE GAYLAR ARAMASIN LUTFEN

      Sil
    2. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

      Sil
    3. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car

      Sil
    4. Merhaba ben murat 36 yaş 175 boy 72 kg üniv. mez. k.maraş 544 283 55 56 Güzel kadınlar canın mı sıkıldı. Kimselere anlatamadığın çekindiğin bir paylaşımın mı var anlatırsam ne derler diye düşünme ben buradayım çekinmeyim arayın nerde ve kim olduğun önemli değil dul, boşanmış, evli, bekar, olgun, Gizlilik ve temiz olmak öncelikli gizli noya acık sohbet sınırını sen belirle ister sohbet ister sex canın ne isterse fantazini paylaş 0544 283 55 56 Masaj yaparım:) 544 283 55 56 arayın görüşelim bayanlar. gizliliklere_046@otmail.com

      Sil
    5. teşli BAYANLAR Ben serkan Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms 05354777548 arayın tanisalim

      Sil
    6. teşli BAYANLAR Ben serkan Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms 05354777548 arayın tanisalim

      Sil
    7. SELAM BEN İSKENDER 05374439447 KALIN UZUN YARAK MERAKLILARI AZGIN BAYANLAR HARIKA BIR BIRLIKTELIK YASAMAK ISTIYORSANIZ BENCE BU YARRAGI YEMEDEN DURMAYİN

      Sil
    8. Merhaba 0536.932.27.67 SEXSSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE ÇOK SEVİYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN OLGUN ERKEK ARAYAN ERKEGE SEXSEAÇ SERT SEXS SEVEN AĞZI YALNIZ YAŞAYAN ÖZELLİKLE İRİ ĞÖGÜSLÜ ANKARA ANTALYA MANAVGAT KONYA CİVARI BAYANLARLA SIRDAŞ OLMAK ŞARTIYLA GÖRÜŞEBİLRİM SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY KÜÇÜK KIZLAR ARAMASIN HEMŞİRE ÖĞRETMENLER TERCİH EDİYORUM HOÇÇAKALIN

      Sil
    9. Merhaba 0536.932.27.67 SEXSSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE ÇOK SEVİYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN OLGUN ERKEK ARAYAN ERKEGE SEXSEAÇ SERT SEXS SEVEN AĞZI YALNIZ YAŞAYAN ÖZELLİKLE İRİ ĞÖGÜSLÜ ANKARA ANTALYA MANAVGAT KONYA CİVARI BAYANLARLA SIRDAŞ OLMAK ŞARTIYLA GÖRÜŞEBİLRİM SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY KÜÇÜK KIZLAR ARAMASIN HEMŞİRE ÖĞRETMENLER TERCİH EDİYORUM HOÇÇAKALIN

      Sil
    10. Merhaba 0536.932.27.67 SEXSSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE ÇOK SEVİYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN OLGUN ERKEK ARAYAN ERKEGE SEXSEAÇ SERT SEXS SEVEN AĞZI SIKI BÜYÜK KALIN ALET SEVEN YALNIZ YAŞAYAN ÖZELLİKLE İRİ ĞÖGÜSLÜ ANKARA ANTALYA MANAVGAT KONYA CİVARI BAYANLARLA SIRDAŞ OLMAK ŞARTIYLA GÖRÜŞEBİLRİM SIFIR BEŞYÜZ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ OTUZALTI DOKUZYÜZOTUZİKİ YİRMİYEDİ ATMIŞYEDİ BY BY KÜÇÜK KIZLAR ARAMASIN HEMŞİRE ÖĞRETMENLER TERCİH EDİYORUM HOÇÇAKALIN

      Sil
    11. MEHMET BEN 05374667155 NUMARAM SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DONUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM....WATSAPP SMS DENGESIZLER VE GAYLAR ARAMASIN LUTFEN _______________★★★★★★★
      _____________★★★★★★★★★
      ___________ ★★★★★★★★★★
      __________ ★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★
      _________★★★_★★★★★★★★★
      ________ ★★★_★★★★★★★★★
      _______ ★★★__★★★★★★★★
      ______ ★★★___★★★★★
      ___★★★★★__★★★★★★
      ★★★★★★★_★★★★★★★
      _★★★★_★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
      _★★★ _____★★★★★★
      __★★★ ____★★★★★★
      ____★★___★★★★★★★★
      _____★★_★★★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★MEHMET ★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
      _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
      _________★★★★★★____★★★★★★★
      _________★★★★★__★★★★★★★
      ________★★★★★_★★★★★★★
      ________★★★★★★★★★★
      ________★★★★★★★★
      _______★★★★★★★
      _______★★★★★
      ______★★★★★
      ______★★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      ______★★★★★★
      _____★★★★★★★★
      _______|_★★★★★★★
      _______|___★★★★★★★

      Sil
    12. 05374667155 SLM İSMİM MEHMET UZMAN JİGOLOYUM CEKINMEDEN ARAYABILECEGIZ TEK ADRESTIR İSTANBUL İCİ ELİT OLGUN BAYANLAR MASAJ SEX KONUSUNDA UZMANIM EVIM VE ARABAM VAR ISTENIRSE ADRESTEN ALIP ADRESESINIZE BIRAKIRIM ERKEN BOSALMA SORUNUM YOKTUR GIZLILIK PRENSIBIMDIR BENDE SECIYIMDIR NOT;GURUP ISTEYENLER GAYLAR VE DENGESIZLER ARAMASIN

      Sil

    13. Merhaba ben maraz yaşım 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliği önem veren sır kalmasını isteyen sadece cinselik deyilde içinizin sevgiye ihtiyacının olmasını isteyen evli dul açık türbanlı bayanlar seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur

      Sil

    14. Merhaba ben maraz yaşım 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliği önem veren sır kalmasını isteyen sadece cinselik deyilde içinizin sevgiye ihtiyacının olmasını isteyen evli dul açık türbanlı bayanlar seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur

      Sil
    15. MEHMET BEN 05374667155 NUMARAM SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DONUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM....WATSAPP SMS DENGESIZLER VE GAYLAR ARAMASIN LUTFEN _______________★★★★★★★
      _____________★★★★★★★★★
      ___________ ★★★★★★★★★★
      __________ ★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★
      _________★★★_★★★★★★★★★
      ________ ★★★_★★★★★★★★★
      _______ ★★★__★★★★★★★★
      ______ ★★★___★★★★★
      ___★★★★★__★★★★★★
      ★★★★★★★_★★★★★★★
      _★★★★_★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
      _★★★ _____★★★★★★
      __★★★ ____★★★★★★
      ____★★___★★★★★★★★
      _____★★_★★★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★MEHMET ★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
      _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
      _________★★★★★★____★★★★★★★
      _________★★★★★__★★★★★★★
      ________★★★★★_★★★★★★★
      ________★★★★★★★★★★
      ________★★★★★★★★
      _______★★★★★★★
      _______★★★★★
      ______★★★★★
      ______★★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      ______★★★★★★
      _____★★★★★★★★
      _______|_★★★★★★★
      _______|___★★★★★★★

      Sil
    16. Sadece evli dul bayanlar Merhaba ben maraz her yaştan gizliliği önem veren ciddi ilişki düşünen evli dul açık türbanlı bayanlar GSM:0506 163 47 72 özel e açık Sadece eşini becereme yenler (not: diyer erkekler aramasın) telefonum susmak bilmiyor ciddi olan bayanlar arasın rica ediyorum telefonda vakit kaybetmek istemem saygılarım la maraz kadınların dostu

      Sil
    17. Sadece evli dul bayanlar Merhaba ben maraz her yaştan gizliliği önem veren ciddi ilişki düşünen evli dul açık türbanlı bayanlar GSM:0506 163 47 72 özel e açık Sadece eşini becereme yenler (not: diyer erkekler aramasın) telefonum susmak bilmiyor ciddi olan bayanlar arasın rica ediyorum telefonda vakit kaybetmek istemem saygılarım la maraz kadınların dostu

      Sil
    18. Sadece evli dul bayanlar Merhaba ben maraz her yaştan gizliliği önem veren ciddi ilişki düşünen evli dul açık türbanlı bayanlar GSM:0506 163 47 72 özel e açık Sadece eşini becereme yenler (not: diyer erkekler aramasın) telefonum susmak bilmiyor ciddi olan bayanlar arasın rica ediyorum telefonda vakit kaybetmek istemem saygılarım la maraz kadınların dostu

      Sil
    19. Merhaba ben maraz her taştan evli dul açık türbanlı mutsuz gizlik güven dostluk sırdaş arkadaş olacak bayanlar GSM:0506 163 47 72 numaram gizliye açık ciddi bayanlar arasın not:yanlız ricam reel isteyenler sms den yer adres bıraksınlar (NOT:erkekler aramasın)

      Sil
    20. Merhaba ben maraz her taştan evli dul açık türbanlı mutsuz gizli güvenli olsun diyen bayanlar GSM:0506 163 47 72 numaram gizliye açık ciddi bayanlar arasın (NOT:erkekler aramasın

      Sil
    21. Merhaba ben maraz yaşım 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret mutsuz Her yaştan gizliliği önem veren evli dul açık türbanlı bayanlar seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 no gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur

      

      Sil
    22. Merhaba aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren evli dul açık türbanlı bayanlar seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72( no gizliye açık)(not erkekler aramasın sakin

      Sil

    23. Mrb ben serkan sinirsiz bi okadar heyecan dolu bir sex arzulayan bayanlar arayin tanisalim ateşli bir sex yaşayalım 05354777548

      Sil
    24. Azmis BAYANLAR mrbBen azgın sikici serkan kayseriden gercek sikilmek İstiyorsanız arayin Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın dul bekar fark etmez 05354777548 arayın tanisalim

      Sil
    25. MEHMET BEN 05374667155 SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DONUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM GAYLAR ARAMASIN LUTFEN

      Sil
    26. MEHMET BEN 05374667155 SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DONUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM GAYLAR ARAMASIN LUTFEN

      Sil
  2. 0542.607.43.55 yragim tam25cm irisert damarlı kalın sert kocaman şapkalı kafası var hade mutsuz evli bekar dul bayanlar arayın tanışalım sıcak sohbet edelim evli çiftler arayabilir ama sadece ciddi olanlar arasın.TERCİHİM ŞANLIURFADAN MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLARDAN TELF slm.ben şanlırfadan murat yragimtam25cm irisert damarlı kalın kendine güvenen evli mutsuz.evli doyumsuz.evli kaçamak seven.bekar.dul.evli çiftler.heyecan zevk mutluluk isteyen doyumsuz bayanlar arayın tanışalım.NOT:İDALIYIM BENİMLE SEKS YAPAN 25CM LİK ALETİMİ İÇİNE ALAN BAYAN HAYATI BOYUNCA İLK DEFA KADINLIĞINI BAYAN OLDUĞUNU BÜTÜN RUHUYLA... İLİĞİNDE ZEVKİ ŞEHVETİ HİSSEDECEK VE ADETA İLİĞİNE KADAR DEFALARCA ART ARDA BOŞALACAK.SEKSTEN ASLA BIKMAM YORULMAM SAATLERCE DEFALARCA ART ARDA YAPSAM YORULMAM BIKMAM YABİ HANIMLAR ANLAYACAĞINIZ DOYUMSUZ BİR ERKEĞİM KADINA KADINLIĞINI HİSSETTİRECEK YAŞATTIRACAK BİR ERKEĞİM.TERCİHİM ŞANLIURFA.GAZİANTEP.MARAŞ.ADIYAMAN VE ÇEVRE İLLER İLÇELER.VE İSTANBUL ANKARA İZMİR YADA HERHANGİ BİR İLDENDE OLABİLİR YETERKİ DÜRÜSTLÜK GÜVEN OLSUN. AMA LÜTFEN SADECE CİDDİ BAYANLAR ARASIN 2 DAKA SANAL ZEVK İÇİN ARAYIP SONRADA ARAMAYACAKSAN HİÇ ARAMA ASLINDA BİR SIRDAŞ İSTİYORUM..Sanal sohbet etmeyi seven gizli konuşmaktan hoşlanan sır saklamasını bilen,içindeki fantazileri paylaşmak isteyen arzulu istekli hanımlar evli bekar farketmez isteklerinizi mesajlarınızı bekliyorum...(gizlilik ve güven esastır) SKAYPE ADRESİM romantik_gemici@hotmail.com 05426074355 NOT: KESİNLİKLE GAYLAR PASİFLER ARAMASIN.ÖNEMLİ NOT: LÜTFEN SADECE TEK SEFERLİKTE OLSA GERÇEKTEN DUYGULARI AÇ SEKSTE AÇ ZEVKTE AÇ VE BUNU GERÇEKTEN YAŞAMAK BU ZEVKİN TADINA VARMAK İSTEYEN İÇİNDEKİ ZEVKİ YEŞERMEK İSTEYEN SEKS DOYMAK KADIN OLDUĞUNU HİSSETMEK İSTEYEN CİDDİ LÜTFEN BUNU GERÇEKTEN İSTEYEN CİDDİ BAYANLAR ARASIN EVLİ MUTSUZ DUL BEKAR BAYANLAR ARASIN.MACERACILAR ARAMASIN.GÜVEN ŞART.05426074355

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Mrb ben kayseriden serkan sinirsiz bi okadar heyecan dolu bir sex arzulayan bayanlar arayin tanisalim ateşli bir sex yaşayalım 05354777548

      Sil

    2. Mrb ben kayseriden serkan sinirsiz bi okadar heyecan dolu bir sex arzulayan bayanlar arayin tanisalim ateşli bir sex yaşayalım 05354777548

      Sil
    3. EN ÖNEMLİ NOKTA GİZLİLİK VE GÜVEN Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) SENİN GİZLİN BENİM GİZLİMDİR SENİN GÜVENİN BENİM GÜVENİMDİR SENİN SIRRIN BENİM SIRRIMDIR DOSTLUĞUN EBEDİ OLANI GÜZELDİR.
      EN ÖNEMLİ NOKTA GİZLİLİK VE GÜVEN Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) SENİN GİZLİN BENİM GİZLİMDİR SENİN GÜVENİN BENİM GÜVENİMDİR SENİN SIRRIN BENİM SIRRIMDIR DOSTLUĞUN EBEDİ OLANI GÜZELDİR.
      EN ÖNEMLİ NOKTA GİZLİLİK VE GÜVEN Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) SENİN GİZLİN BENİM GİZLİMDİR SENİN GÜVENİN BENİM GÜVENİMDİR SENİN SIRRIN BENİM SIRRIMDIR DOSTLUĞUN EBEDİ OLANI GÜZELDİR.

      Sil
    4. Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan KOCANIZDAN SEVGİLİNİZDEN GÖRMEDİĞİNİZ İLGİ SEVGİYİ GÖRECEKSİNİZ SÖZ MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR Unutmayın beş parmağın beşi bir olmadığı gibi her erkek te aynı deyil siz değerli hanımlar size deyer veren insanın yanında olun bu ben olmasam bile saygilarımla GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA açık erkekler aramasın sakın) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) sohbet etmek isteyen sadece evli bayanlarla sohpet ederim 

      Sil
  3. 0542.607.43.55 yragim tam25cm irisert damarlı kalın sert kocaman şapkalı kafası var hade mutsuz evli bekar dul bayanlar arayın tanışalım sıcak sohbet edelim evli çiftler arayabilir ama sadece ciddi olanlar arasın.TERCİHİM ŞANLIURFADAN MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLARDAN TELF slm.ben şanlırfadan murat yragimtam25cm irisert damarlı kalın kendine güvenen evli mutsuz.evli doyumsuz.evli kaçamak seven.bekar.dul.evli çiftler.heyecan zevk mutluluk isteyen doyumsuz bayanlar arayın tanışalım.NOT:İDALIYIM BENİMLE SEKS YAPAN 25CM LİK ALETİMİ İÇİNE ALAN BAYAN HAYATI BOYUNCA İLK DEFA KADINLIĞINI BAYAN OLDUĞUNU BÜTÜN RUHUYLA... İLİĞİNDE ZEVKİ ŞEHVETİ HİSSEDECEK VE ADETA İLİĞİNE KADAR DEFALARCA ART ARDA BOŞALACAK.SEKSTEN ASLA BIKMAM YORULMAM SAATLERCE DEFALARCA ART ARDA YAPSAM YORULMAM BIKMAM YABİ HANIMLAR ANLAYACAĞINIZ DOYUMSUZ BİR ERKEĞİM KADINA KADINLIĞINI HİSSETTİRECEK YAŞATTIRACAK BİR ERKEĞİM.TERCİHİM ŞANLIURFA.GAZİANTEP.MARAŞ.ADIYAMAN VE ÇEVRE İLLER İLÇELER.VE İSTANBUL ANKARA İZMİR YADA HERHANGİ BİR İLDENDE OLABİLİR YETERKİ DÜRÜSTLÜK GÜVEN OLSUN. AMA LÜTFEN SADECE CİDDİ BAYANLAR ARASIN 2 DAKA SANAL ZEVK İÇİN ARAYIP SONRADA ARAMAYACAKSAN HİÇ ARAMA ASLINDA BİR SIRDAŞ İSTİYORUM..Sanal sohbet etmeyi seven gizli konuşmaktan hoşlanan sır saklamasını bilen,içindeki fantazileri paylaşmak isteyen arzulu istekli hanımlar evli bekar farketmez isteklerinizi mesajlarınızı bekliyorum...(gizlilik ve güven esastır) SKAYPE ADRESİM romantik_gemici@hotmail.com 05426074355 NOT: KESİNLİKLE GAYLAR PASİFLER ARAMASIN.ÖNEMLİ NOT: LÜTFEN SADECE TEK SEFERLİKTE OLSA GERÇEKTEN DUYGULARI AÇ SEKSTE AÇ ZEVKTE AÇ VE BUNU GERÇEKTEN YAŞAMAK BU ZEVKİN TADINA VARMAK İSTEYEN İÇİNDEKİ ZEVKİ YEŞERMEK İSTEYEN SEKS DOYMAK KADIN OLDUĞUNU HİSSETMEK İSTEYEN CİDDİ LÜTFEN BUNU GERÇEKTEN İSTEYEN CİDDİ BAYANLAR ARASIN EVLİ MUTSUZ DUL BEKAR BAYANLAR ARASIN.MACERACILAR ARAMASIN.GÜVEN ŞART.05426074355

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Merhaba ben maraz yaşım 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliği önem veren sır kalmasını isteyen sadece cinselik deyilde içinizin sevgiye ihtiyacının olmasını isteyen evli dul açık türbanlı bayanlar seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık (not erkekler ve bekar pasifler aramasın) sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur

      Sil
  4. MERHABA BEN ISTANBUL DAN SEMİH SEKSI SEVEN BAYANLAR NE İSTEDİGİNİ BİLEN SAYGI CERCEVESİNDE GİZLİLİGE ÖNEM VEREN BAYANLAR SİZDEN CAGRILARINIZI BEKLİYORUM 0532 450 66 16 BUYUK VE KALIN SEVENLERE

    YanıtlaSil
  5. Adiyaman ve cevresi azgin bayanlar ve karisini siktirmek isteyen msj atsin sametkursun7@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Ben ali bekar yalniz yasiyorum cok doluyum cok atesli kalin yarrak isteyen bayan arasin amini gotunu yalayip gizlilik icinde sikerim 0536 620 40 11

    YanıtlaSil
  7. Ben ali bekar yalniz yasiyorum cok doluyum cok atesli kalin yarrak isteyen bayan arasin amini gotunu yalayip gizlilik icinde sikerim 0536 620 40 11

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SELAM BEN İSKENDER 05374439447 KALIN UZUN YARAK MERAKLILARI AZGIN BAYANLAR HARIKA BIR BIRLIKTELIK YASAMAK ISTIYORSANIZ BENCE BU YARRAGI YEMEDEN DURMAYİN

      Sil

    2. Merhaba ben maraz yaşım 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen evli dul açık türbanlı bayanlar seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık (not erkekler ve bekar pasifler aramasın) sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur

      Sil
  8. Merhabalar ismin arda kayserıde yaşıyorum düzenli yada günübirlik ilişki farketmez dul yada evli bayanlar 20 40 yaş arası tercihimdir 0544 368 26 15 doyumsuz sevişmek için hazırım

    YanıtlaSil
  9. MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  10. MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  11. MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  12. Merhaba sevgiye ilgiye sexe susamis yalniz vede kendini yalniz hisseden tüm bayanlar sinirlari en ucta yaşamak isteyenler heycanin cilginligin doruklarina cikmak isteyen bayanlar ismim SINIRSIZ AYAZ yasim 46 istanbulda yasiyorum esmerim 175 / 80 ölculerim yalnizliginiza ortak olmak isterim eger sizde isterseniz ama gizlilik vede dürüstlük benim icin önemli tel numaran 0538.705.18.34 0538.705.18.34 ciddi olanlar araya bilir telefonum özel nimaralara aciktir gorusmek uzere hoscakalin.

    YanıtlaSil
  13. GİZLİLİGE SAYGIYA HİJYENE ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN HERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM AYAZ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 / 0538.705.18.34 Özel numaralardanda arayabilirsiniz Görüşmek üzere

    YanıtlaSil

  14. Slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat.sıfir beş üç beş_sekiz dört sıfır_altı beş altı sıfır.olgun sınırsız sex i seven bir erkeğim.özellikle amcuk yalamaya bayılırım.amcuğunu yalatmak isteyen evli bekar her yaştan bayan arkadaşlardan cağrı ve msj bekliyorum.tercihim olgun bayanlar.0 535 840 65 60.(lütfen sadece bayanlar)saygılarımla

    YanıtlaSil

  15. Slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat.sıfir beş üç beş_sekiz dört sıfır_altı beş altı sıfır.olgun sınırsız sex i seven bir erkeğim.özellikle amcuk yalamaya bayılırım.amcuğunu yalatmak isteyen evli bekar her yaştan bayan arkadaşlardan cağrı ve msj bekliyorum.tercihim olgun bayanlar.0 535 840 65 60.(lütfen sadece bayanlar)saygılarımla

    YanıtlaSil
  16. Slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat.sıfir beş üç beş_sekiz dört sıfır_altı beş altı sıfır.olgun sınırsız sex i seven bir erkeğim.özellikle amcuk yalamaya bayılırım.amcuğunu yalatmak isteyen evli bekar her yaştan bayan arkadaşlardan cağrı ve msj bekliyorum.tercihim olgun bayanlar.0 535 840 65 60.(lütfen sadece bayanlar)saygılarımla

    YanıtlaSil
  17. Slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat.sıfir beş üç beş_sekiz dört sıfır_altı beş altı sıfır.olgun sınırsız sex i seven bir erkeğim.özellikle amcuk yalamaya bayılırım.amcuğunu yalatmak isteyen evli bekar her yaştan bayan arkadaşlardan cağrı ve msj bekliyorum.tercihim olgun bayanlar.0 535 840 65 60.(lütfen sadece bayanlar)saygılarımla

    YanıtlaSil
  18. Slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat.sıfir beş üç beş_sekiz dört sıfır_altı beş altı sıfır.olgun sınırsız sex i seven bir erkeğim.özellikle amcuk yalamaya bayılırım.amcuğunu yalatmak isteyen evli bekar her yaştan bayan arkadaşlardan cağrı ve msj bekliyorum.tercihim olgun bayanlar.0 535 840 65 60.(lütfen sadece bayanlar)saygılarımla

    YanıtlaSil
  19. GİZLİLİGE SAYGIYA ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN HERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM AYAZ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM KURUYAN AMLARINIZI YALAYARAK SULANDIRIR VE SUYUNU KANA KANA İCERİM ARKA DELIGINI KÖPEK GIBI YALAR EMERIM SONRADA ???? ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 / 0538.705.18.34 Özel numaralardanda arayabilirsiniz Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  20. Slm dullar dul bayanlar 22 santim kalınlık 7 santim genişlik 1 saatte 10 posta garanti inanmayan mesaj atar anında cevap 0537 456 46 24

    YanıtlaSil
  21. Slm.ben denizliden murat.0 535 840 65 60.olgun bir erkeğim.sex i özellikle tükürerek amcuk yalamaya bayılırım.sıfır beş üç beş.sekiz dört sıfır.altı beş altı sıfır.yalatmayı seven evli bekar olgun bayanlardan çağrı ve msj bekliyorum saygılarımla.0 535 840 65 60 not (lütfen sadece bayanlar)

    YanıtlaSil
  22. Slm.ben denizliden murat.0 535 840 65 60.olgun bir erkeğim.sex i özellikle tükürerek amcuk yalamaya bayılırım.sıfır beş üç beş.sekiz dört sıfır.altı beş altı sıfır.yalatmayı seven evli bekar olgun bayanlardan çağrı ve msj bekliyorum saygılarımla.0 535 840 65 60 not (lütfen sadece bayanlar)

    YanıtlaSil
  23. Merhaba ben azat ağrı van Diyarbakır Doğubeyazıt istanbul Samandıra Ümraniye kartal izmir kadıköy evli mutsuz dul bayanlar seksde doymam yas30 boy173 kilo 73 Penis 20 santim kartal yakacık oturuyorum aile içi ve ANE kız abla baci gurup seks seven eşinde seks doymiyan seksi izlemek istyen erkekleri bayanlar her zaman arayın gizlilik önemli veren temiz bayanlar arasn gizlilik şartıyla tansalm tel 05537753404 seksi arkadaş arayan bayanlar kızlar evli mutsuz dul bayanlar seksde sinr yok vahsap var 05537753404 no özel ACK yarak seven bayanlar arasn tansalm am yalamayi cok seviyorum büyük yarak kalın yarak seven bağara bağara sikşmek istyen evli bayanlar evli çiftler arasn tansalm istanbul Samandıra Ümraniye kartal izmir kadıköy Gebze kartal seksi seven bayanlar arasn tansalm istanbul Samandıra Ümraniye kartal izmir kadıköy evli mutsuz dul bayanlar eşinde seks doymiyan seksi izlemek istyen erkekleri bayanlar her zaman arayın gizlilik önemli veren temiz bayanlar arasn tansalm istanbul Samandıra Ümraniye kartal

    YanıtlaSil
  24. HERKESE MERHABA; BEN BARIŞ 28 YAŞINDA DENEYİMLİ TEK AKTİFİM ISTANBUL MALTEPE DE YAŞIYORUM CİDDİ DÜRÜST KİŞİLİKLİ GİZLİLİĞE VE ÖNEM VEREN SİZ DEĞERLİ ÇİFTLER İLE TANIŞMAK VE DOSTLUK KURMAK İSTİYORUM. YATAKTA YORGUN VE MUTLU BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. HOŞÇAKALIN 0539 838 42 25

    YanıtlaSil
  25. Ben hakan istanbul bayanlar arayın tanışalım her yaşta bayanlar arayabilir mutlumu olmak istiyorsun ara beni 05425958106

    YanıtlaSil
  26. Ben hakan istanbul bayanlar arayın tanışalım her yaşta bayanlar arayabilir mutlumu olmak istiyorsun ara beni 05425958106

    YanıtlaSil
  27. istanbuldan 3 cu arayan ciftler ve bayanlar arayin tanisalim 0539 700 17 81 watsapp var

    YanıtlaSil
  28. Slm afyndan tarik ben.43 yasinda olgun durust sirdas biriym.burdan bulabilirmiym bilmiyorum ama olgun durust ayaklari yere basan bir bayan arkadas ariyorum.esini teshir etmek,anlatmak isteyen beylerde yazabilir.mail adresim ramoyildiz123@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. MERHBAHMET BEN EFE 0535,724,97,19 SEKSE AÇ DOYUMSUZ BAYANLAR GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN

    YanıtlaSil
  30. MERHBAHMET BEN EFE 0535,724,97,19 SEKSE AÇ DOYUMSUZ BAYANLAR GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN

    YanıtlaSil
  31. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car

    YanıtlaSil
  32. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car

    YanıtlaSil
  33. Selam 43 yasinda bekar erkeğim ızmirliyim ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler skype caco 774080/05323375290

    YanıtlaSil
  34. GİZLİLİGE SAYGIYA ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN SERT SEXDEN KÜFÜRLÜ SEVİŞMELERDEN HOŞLANANHERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM KANİ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM KURUYAN AMLARINIZI YALAYARAK SULANDIRIR VE SUYUNU KANA KANA İCERİM ARKA DELIGINI KÖPEK GIBI YALAR EMERIM SONRADA ???? ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 0538.705.18.34 ÖZEL NUMARALARDANDA ARAYABILIRSİNİZ LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN 0538.705.18.34 BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    YanıtlaSil
  35. kız arkadaşım olsa önce yavaşça boynundan öpmeye başlarım.sonra o tatlı göğüslerini emerim.şeftalisinin suyunu boşa harcamam dilimle yalarım.kucağıma alıp zıplatarak boşaltırım.seni inleye inleye sarsıla sarsıla bağıra bağıra boşaltrım.kız arkadaşımdan ayrılalı 1 yıl oldu.elini amcığına uzat okşa yetmiyorsa boşalamıyorsan daha da delirip zevk almak bağırmak çığlık atarak boşalmak istiyorum dersen 0544 463 19 41 i ara sana en güzel dakikaları yaşatacak bir erkek karşında olacak ya da msn imi ekle kamerada zevkten kuduralım .mail adresim sertsex_31@hotmail.com bunlar mutlaka aramızda sır olacak .ben Mustafa yaşım 28 . Ne işin var burada dersen?cevabım doymayan biriyim derim.17-30 yaş arası herkesi beklerim.asla rahatsız edici yapışan bir tip değilim.asla pişman olmayacaksınız garanti veriyorum.hadi kararını ver ara bekliyorum.ÖZELİM AÇIK.SES TONU SEXİ ÇITIRLARI BEKLİYORUM.İZMİRLİYİM.WHATSAP VAR KARŞILIKLI KONUŞABİLİRİZ.WATSAP YOKSA ARAMAYIN TADI OLMUYOR.ERKEKLER VE GAY LAR ASLA EKLEMEYİN

    YanıtlaSil
  36. GİZLİLİGE SAYGIYA ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN SERT SEXDEN KÜFÜRLÜ SEVİŞMELERDEN HOŞLANANHERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM KANİ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM KURUYAN AMLARINIZI YALAYARAK SULANDIRIR VE SUYUNU KANA KANA İCERİM ARKA DELIGINI KÖPEK GIBI YALAR EMERIM SONRADA ???? ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 0538.705.18.34 ÖZEL NUMARALARDANDA ARAYABILIRSİNİZ LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN 0538.705.18.34 BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    YanıtlaSil
  37. MERHABALAR BEN OGUZ İTANBULDAN YAŞIM 46 ESMER 175 80 KİLODAYIM ALETİM KALIN VE DAMARLIDIRANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN İTANBULLU BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM ZEVKİN DORUKLARINA ÇIKMAK İÇİN TEL NUMARAM 0538/705/18/34 0538/705/18/34 BEKLİYORUM ÖZLEDENDE ARAYA BİLİRSİNİZ GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞCKALIN

    Yanıtla

    YanıtlaSil
  38. MERHABA ,BEN BARIŞ 28 YAŞINDA DENEYİMLİ AKTİFİM EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SİZİNDE HAKKINIZ.- 0539 838 42 25 - HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  39. Selam ben ankaradan çılgın çocuk evli dul olgun genç bayanlar ben doyumsuz biriyim geç bosalirim sex benim işim gizlilik ve hijyen önemli arayın goruselim5357869493

    YanıtlaSil
  40. Mrb kocaeli civarindan olgun guvenilir dürüst oldukca kalin büyük aleti olan bir kişiyim ciddi dusunenler lütfen arayin neyin nerde nezaman nasıl yapılacağını çok iyi bilen bir kısıyım ılgilenenler arasın05063355560

    YanıtlaSil
  41. Selam ben ankaradan cilgin evli dul olgun genç bayanlar arayın goruselim5357869493

    YanıtlaSil
  42. Slm ben maraz her yaştan evli dul türbanlı açık mutsuz ilgisiz bayanlar gizli dost sırdaş güvenli ilişki gsm:0506_163_47_72 watsap var

    YanıtlaSil
  43. Slm ben maraz her yaştan evli dul türbanlı açık mutsuz ilgisiz bayanlar gizli dost sırdaş güvenli ilişki gsm:0506_163_47_72 watsap var

    YanıtlaSil
  44. Slm istanbul anadolu yakasında otoran mutsuz ve skz düşkün olan ve gizliliye önem veren güzel olgun atışli doyumsuz bayanlar t lf ve msj bekliyorum yaş 37 t lf 0538 981 86 61

    YanıtlaSil
  45. Van ağır Doğubeyazıt Gebze Eskişehir izmit istanbul Eskişehir Samandıra Sultanbeyli kartal Ümraniye slm ben Ayaz yas30 Penis 20 santim gerçek seksi seven seksi doymiyan evli mutsuz dul eşinde seksi doymiyan ilgili gurmiyen evli bayanlar arasn am yalamayi cok seviyorum lütfen internet aldığın her insana inanmayın yalancı üçkağıtçı cok sadece durut kendini bilen seksi doymiyan herkesle seks olmaz seksi benim için bir sanatdir ben seksi herşide daha çok seviyorum ben seksi doymiyan herkesle seks olmaz seksi doymiyan bayanlar arasn am yalamayi cok seviyorum cok gec bosaniyorum büyük yarak seven inlete inlete boşalma isteyen bayanlar arasn tel 05537753404 tel 24 saat açık no özel açık ben gerçekten seksi doymam seksi doymiyan bayanlar arasn tel 05537753404 eşni siktrmek isteyen zevk alan erkek amini yalatmak isteyen bayanlar arasn tel 05537753404

    YanıtlaSil
  46. Herkes selam evli cifler kaçamak yamak isteyen kadınlar olgun dul genç bayanlar arzularinizi hayellerinizin çılgın gibi sevisip sex yapma arzularinizi yerine getiriyorum bir telefon kadar yakınım size çılgın lar gibi aminiz gotunuze dil darbesiyle. Msaj yaparım oldukça geç bosaliyorum arayın goruselim5357869493 ANKARA.05357869493

    YanıtlaSil
  47. Slm istambul ana dolu yakasında oturan mutsuz ve skz düşkün olan Ve gizliliye önem veren doyumsuz günsel atışli bayanlar tlf ve msj bekliyorum yaş 37 tlf 0538 961 93 01

    YanıtlaSil
  48. Mrb ben Mustafa yaşım 28 İzmirliyim.Lisans mezunuyum.Benim gibi üniversite mezunu ya da konuşması düzgün doğu kökenli olmayan kişilerle sohbet etmek ve görüntülü konuşmak istiyorum.Entel kişiler tercihimdir.WATSAP,SKYPE,LİNE,WİBER OLURSA daha iyi olur.Telefonum:0544 463 1941.SKYPE adresim sertsex_31@Hotmail.com asla gaylar aramasın.özelim açık.ses tonu etkileyici olması şart ya da fiziği güzel olmalı.evli bayan olabilir.yaş kriterim 18-35 arası olursa mutlu olurum.zevkli dakikalar bizi bekliyor.asla yapışan rahatsız eden tip değilim.etrafında kız mı yok derseniz değişik kişilerle olmak hoşuma gidiyor.ASLA GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  49. Bursalı gizli kaçamak yapmak isteyen mutsuz evli dul kapalı doyumsuz sex düşkünü bayanlar arayın buluşalım 0544.746.37.12

    YanıtlaSil
  50. Bursalı gizli kaçamak yapmak isteyen mutsuz evli dul kapalı doyumsuz sex düşkünü bayanlar arayın buluşalım 0544.746.37.12

    YanıtlaSil
  51. MERHABA BEN UĞUR 28 YAŞINDA İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM DENEYİMLİ BİR AKTİF OLARAK EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. RESİMLERIMİ WHATSAAP VE FACEBOOK'TA GÖREBİLİRSİNİZ. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SIZİNDE HAKKINIZ. ( ( 0546 807 06 65 ) ) HOŞÇAKALIN....
    ( LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN....)

    YanıtlaSil
  52. Merhaba ben murat iyi bir sikiciyim çok iyi am yalarım 05323305110 evli dul bekar ve bakire bayanlar arayın tanışalım 05323305110

    YanıtlaSil
  53. Merhaba ben murat iyi bir sikiciyim çok iyi am yalarım 05323305110 evli dul bekar ve bakire bayanlar arayın tanışalım 05323305110

    YanıtlaSil
  54. İki erkek tarafından aynı anda amından ve götünden sikilmek isteyen !! görgü vizyonu yüksek, kaliteli bayanlar bana ulaşın. ist dışı ve tombik istemiyoruz, prüzsüz tenli ve ince belliler tercihimiz. dent70@gmail.com

    YanıtlaSil
  55. İki erkek tarafından aynı anda amından ve götünden sikilmek isteyen !! görgü vizyonu yüksek, kaliteli bayanlar bana ulaşın. ist dışı ve tombik istemiyoruz, prüzsüz tenli ve ince belliler tercihimiz. dent70@gmail.com

    YanıtlaSil
  56. Slm istambolun anadolu yakasında oturan mutsuz ve skz düşkün olan ve gizliliye önem veren doyumsuz ve atışli güzel olgun bayanlar tlf ve msj bekliyorum yaş 36 tlf 0538 961 93 01

    YanıtlaSil
  57. Mrb ben murat istanbul tuzladan 186 boy 90 kilo evli ciftler esinden gizli erkekler esini izlemeyi seven erkekler kocasindan gizli kacamak arayan bayanlar dullar cocuk isteyen evli ciftler karisinin yaninda sikilmek isteyen pasifler esini ikna edemeyen erkekler telde fantazi sex konusmak isteyeler arayin 5444 441 26 41 sinir yok turkiye geneli seyahat engelim yok

    YanıtlaSil
  58. Mrb ben murat istanbul tuzladan 186 boy 90 kilo evli ciftler esinden gizli erkekler esini izlemeyi seven erkekler kocasindan gizli kacamak arayan bayanlar dullar cocuk isteyen evli ciftler karisinin yaninda sikilmek isteyen pasifler esini ikna edemeyen erkekler telde fantazi sex konusmak isteyeler arayin 5444 441 26 41 sinir yok turkiye geneli seyahat engelim yok

    YanıtlaSil
  59. Mrb ben murat istanbul tuzladan 186 boy 90 kilo evli ciftler esinden gizli erkekler esini izlemeyi seven erkekler kocasindan gizli kacamak arayan bayanlar dullar cocuk isteyen evli ciftler karisinin yaninda sikilmek isteyen pasifler esini ikna edemeyen erkekler telde fantazi sex konusmak isteyeler arayin 5444 441 26 41 sinir yok turkiye geneli seyahat engelim yok

    YanıtlaSil
  60. Mrb ben murat istanbul tuzladan 186 boy 90 kilo evli ciftler esinden gizli erkekler esini izlemeyi seven erkekler kocasindan gizli kacamak arayan bayanlar dullar cocuk isteyen evli ciftler karisinin yaninda sikilmek isteyen pasifler esini ikna edemeyen erkekler telde fantazi sex konusmak isteyeler arayin 5444 441 26 41 sinir yok turkiye geneli seyahat engelim yok

    YanıtlaSil
  61. Slm istambolun anadolu yakasında oturan mutsuz ve skz düşkün olan ve gizliliye önem veren doyumsuz ve atışli güzel olgun bayanlar tlf ve msj bekliyorum tlf 0538 961 93 01

    YanıtlaSil
  62. Merhaba istanbul anadolu yakasinda yaşıyorum 30 yasinda yakisikli biriyim guvene bilecegim ciftle gorusmek istiyorum karin altimda zevkten inlerken onun cigliklari arasinda bosalmak istiyosan seni mutlu edebilirim sadece anadolu yakasindaki guvenilir ciftler arasin watsapdan beni gorebilirsiniz 0549 772 26 75

    YanıtlaSil
  63. MERHABA BEN BARIŞ 28 YAŞINDAYIM. ARKADAŞLIK VE SOHBET İÇİN BURDAYIM. WHATSAAP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI, CİCİ,SEMPATİK BAYANLAR TERCİHİM. İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. YAŞINIZ FARKETMEZ KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN OLURSA SEVİNİRİM. - 0546 835 34 10 - HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil
  64. Kalin yarrak seven cok atesli azgin bayan arasin amini gotunu yalarim gizlilik icinde her gun sikerim 0536 620 40 11

    YanıtlaSil
  65. selam bayanlar ben serkan kendine güvenen mutsuz evli bayanlar bi çağrı yada mesaj yeterli kalp rahatsızı olan aramasın dayanamaz bu işin uzmanı benim 05424840602

    YanıtlaSil
  66. selam bayanlar ben serkan kendine güvenen mutsuz evli bayanlar bi çağrı yada mesaj yeterli kalp rahatsızı olan aramasın dayanamaz bu işin uzmanı benim 05424840602

    YanıtlaSil
  67. Berabe ben ankaradan süleyman sex benim işim oldukça geç boşalan ve doyumsuz biriyim evli mutsuz olgun dul genç bayanlar arayın zevkin doyumsuz kullarına ulaşalım gizlilik ve hijyen çok önemli arayın goruselim5357869493

    YanıtlaSil
  68. Berabe ben ankaradan süleyman sex benim işim oldukça geç boşalan ve doyumsuz biriyim evli mutsuz olgun dul genç bayanlar arayın zevkin doyumsuz kullarına ulaşalım gizlilik ve hijyen çok önemli arayın goruselim5357869493

    YanıtlaSil
  69. merhaba güzel amcıklı bayanlar bn kerem arayın sexse doyurm sizi 20cmlik yaragımla 16 cm kalında emmek isterseniz arayın beni 0546 407 81 72 içinde ve dürüstce bir ilişki sex istiyosan bn burdayım amı yanan bayanlar yarak delisi olmk isteyen bayanlar arayın evli nişanlı 0546 407 81 72 dul bakire bayanlar aryın sexsi yaşayın boşalma sorunum yok arayın lütfen ciddi olmayanlar aramasın lütfen saatlerce uzun süreli sex istiyosan talha burda amı yananlar gelsin söndürim hmm iri ve kalın sevenler arayın kürt yaragın tatına varın bol şikişlr 05464078172

    YanıtlaSil
  70. MERHABA BEN BARIŞ 28 YAŞINDAYIM. ARKADAŞLIK VE SOHBET İÇİN BURDAYIM. WHATSAAP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI, CİCİ,SEMPATİK BAYANLAR TERCİHİM. İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. YAŞINIZ FARKETMEZ KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN OLURSA SEVİNİRİM. - 0546 835 34 10 - HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil
  71. Ben ankaradan süleyman evli mutsuz olgun dul genç bayanlar arayın sex sin sınırsız ve doyumsuz zevkini yaşayın hijyen ve gizlilik çok önemli,arayin goruselim5357869493

    YanıtlaSil
  72. Ben ankaradan süleyman evli mutsuz olgun dul genç bayanlar arayın sex sin sınırsız ve doyumsuz zevkini yaşayın hijyen ve gizlilik çok önemli,arayin goruselim5357869493

    YanıtlaSil
  73. Selam ben ankaradan süleyman evli mutsuz olgun genç doyumsuz bayanlar sex sin sınırsız zevkiniz yaşayın gizlilik hijyen çok önemli arayin goruselim 05357869493

    YanıtlaSil
  74. Merhaba ben umut 22 yaşındayım istanbul da yaşıyorum tanışmak isteyen bayanlar numaram 0541 655 65 16

    YanıtlaSil
  75. Mhrb Syn Bayanlar Ben İstanbulda Mustafa 26 yasında Yeşil Gözlü yakısıkl ıAltetic Vucuda Sahibi Doyumsuz geceler Ateşli Saatlere Varım.Gizliliğe Önem veren Dürüstlüğe önem veren birisiyin. SEHİR dısınada cıkıyorum.Sizde gizliliğ öenm ve dürüstlüğe önem verırsenız.ARAYIN 0546 473 59 14.NOT:(REEL SEX)..

    YanıtlaSil
  76. İskenderundan hem masör hem jigolo arayan evli ciftler yılların deneyimi ile farkı benimle yaşayın sadece iskenderun ve cevresi 0534 696 4725......24 cm...

    YanıtlaSil
  77. İskenderundan hem masör hem jigolo arayan evli ciftler yılların deneyimi ile farkı benimle yaşayın sadece iskenderun ve cevresi 0534 696 4725......24 cm...

    YanıtlaSil
  78. İstanbul içi görüşmek isteyen bayanlar arayın 05353548366

    YanıtlaSil
  79. İstanbul içi görüşmek isteyen bayanlar arayın 05353548366

    YanıtlaSil
  80. BEN GAZİANTEPTEN DAN HAKAN 0542 295 15 73 CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTYN 30 VE 55 YŞ ARASI OLGUN BAYANLARI BKLRM NOT.TEKİM AKTİFM 30 VE 55 YŞ ARASI ÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM GİZLİLİK ŞART SMS CARI WHATSAPP

    YanıtlaSil
  81. Selam azgin doyumsuz bayanlar doyuma ulasmak ,hosca vakit gecirmek isterseniz 05301410125 arayabilirsiniz saygilar..

    YanıtlaSil
  82. Selam azgin doyumsuz bayanlar doyuma ulasmak ,hosca vakit gecirmek isterseniz 05301410125 arayabilirsiniz saygilar..

    YanıtlaSil
  83. MERHABALAR BEN OGUZ İTANBULDAN YAŞIM 46 ESMER 175 80 KİLODAYIM ALETİM KALIN VE DAMARLIDIRANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN İTANBULLU BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT GAY. ARKADAŞLAR ÖZGÜVENİ OLMAYANLAR VEDE CİDDÎ OLMAYANLAR ARAMASIN
    TEL NUMARAM.
    0538.705.18.34./.0538.705.18.34
    GÖRÜŞMEK ÜZERE

    YanıtlaSil
  84. Selm evli doyumsuz bayanlar ben levent doyuma ulasmak hosca vakit gecirmek isterseniz 05301410125 arayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  85. Slm ben samet esmer yaş 29 by 1.80 kilo 85 kendine güvenen dürüst ve ateşli bayanlar özl açık ben hazırım her şeyin bir ilki var bizim neden olmasın ve her şey seks değil diyen bayanlar ben size uyarım seyehat engelim yok vatsapta fotom var zaman boşa gitmesin gurup seven lere 3 olurum hadi sınırları zorlayalim biraz adanaliyim ve yaşanmış hikaye seven bayanlar hadi bekliyom beni evine davet edecek cesaretli ateşli bayanlar özl açık tesisatciyim sirdasiniz olurum 5419162813

    YanıtlaSil
  86. Slm ben Ayaz yas30 Penis 20 santim gerçek büyük yarak seven inlete inlete boşalma isteyen bayanlar bekliyorum tel 05537753404 eşinde seksi doymiyan bayanlar arasn am yalamayi cok seviyorum cok gec bosaniyorum Eskişehir Gebze izmit bozuk bilecik ankara istanbul evli mutsuz dul gerçek durut kendini bilen seksi doymiyan bayanlar arasn tel 05537753404 dürüstlük ve güven cok önemli gizlilik önemli tel 05537753404 seksde sinir yok resimler hepsi bana ayit orjinal lütfen evli mutsuz seksi cok seven doymiyan bayanlar arasn am yalamayi cok seviyorum cok gec bosaniyorum büyük yarak seven evli mutsuz seksi cok seviyorum

    YanıtlaSil
  87. Slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat.sıfır beş üç beş.sekiz dört sıfır.altı beş altı sıfır.Olgun bir erkegim.sex î özellikle amcuk yalamaya bayılırım.yalatmayı seven evli bekar her yaştan denizli ve çevresindeki bayan arkadaşlardan çağrı ve msj bekliyorum.saygılarımla.0 535 840 65 60

    YanıtlaSil
  88. Slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat.sıfır beş üç beş.sekiz dört sıfır.altı beş altı sıfır.Olgun bir erkegim.sex î özellikle amcuk yalamaya bayılırım.yalatmayı seven evli bekar her yaştan denizli ve çevresindeki bayan arkadaşlardan çağrı ve msj bekliyorum.saygılarımla.0 535 840 65 60

    YanıtlaSil
  89. Merhaba bayan arkadas lar ben akın samsun bafrada yasıyorum boyum 185 kilom 80 alet 18 santim yasım 35 hic evlenmedim sekse doyamıyorum sabahlara kadar sikis mek istiyorum hiç evlenmedim hertarafa gelirim siporttip yapıdayım yesil gözlüyüm saygıyı sevgiyi ve gizliliğe Çok önem veririm orda olan orda ölür hergün otuz bir cekmek ten bıktım artık durusluhu seven birisiyim duygusalım dert dinnemeyi dertleşmeyi Çok seviyorum amdan götten sikmeyi bayılıyorum yalarım sabah lara kadar 5.6.posta atarım her türlü fanteziye acım esmer güzeliyim düz vucutluyum siporttip yapıdayım tel 0538 4023 670 nasıl fantesi isterseniz memniyetle ben varım her ortama uyum sahlarım saygıyı sevgiyi ve gizliliğe Çok önem veririm orda olan orda ölür beni vassap tanda görüse biliriz sekse doyamıyan bayan arkadas lar her yastan bayan arkadas aramasını bekliyorum teşekkür ederim sikise doyamıyorum sabahlara kadar sikis mek istiyorum hertürlü fanteziye acım evli civler evli bayanlar dullar kızlar partner arayan bayan arkadas lar her yastan bayan arkadas aramasını bekliyorum teşekkür ederim sikise doyamıyorum sabahlara kadar sikis mek istiyorum hiç evlenmedim beni arayan bayan arkadas ları ben hayatta geri aramam Çünkü onu zor durumda bırakmak istemiyorum tesekkurler ederim amdan götten sikmeyi bayılıyorum yalarım sabah lara kadar 5.6.posta atarım her türlü fanteziye varım nasıl fantesi isterseniz memniyetle ben varım benim bu siteye yazmamın sebebi sikismeye doyamıyorum doyumsuzum sigara icki kullanmıyorum ama bayan arkadas işter se icki içerim doyumsuz zevk ler yasatcam bayan arkadas lar göt yalarım am yalarım sabah lara kadar ogüzelim götünüzü öperim sekse doyamıyan bayan arkadas ları sabırsızla bekliyorum 0538 4023 670 tesekkurler ederim saygılarımla selamlıyorum tesekkurler ederim 0538 4023 670 vassap tanda görüse biliriz sekse doyamıyan bayan arkadas lar her yastan bayan arkadas aramasını bekliyorum teşekkür ederim dediğim gibi sikismeye doyamıyorum doyuran bayan arkadas lar yokmu saygıyı sevgiyi ve gizliliğe Çok önem veririm orda olan orda ölür hergün otuz bir cekmek ten bıktım artık durusluhu seven birisiyim duygusalım balık burcuyum 0538 4023 670 sabahlara kadar 5-6-posta atarım TEL 0538 4023 670 tesekkurler ederim saygılarımla selamlıyorum tesekkurler ederim

    YanıtlaSil
  90. slm ben hüseyin balikesir yaş 50 balikesir ve civar işlerdir tercihim gizlilik ve güven içinde tanışmak buluşmak istiyom diyen bayanlar arayin tanışam 0543 66 24 278

    YanıtlaSil
  91. Selam Kenan ben senin canın nezaman yarak isterse ben burdayım güzelim 0532 174 71 87

    YanıtlaSil
  92. MERHABA ,BEN BARIŞ 28 YAŞINDA DENEYİMLİ AKTİFİM EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SİZİNDE HAKKINIZ.- 0546 835 34 10 - HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  93. slm.0 535 840 65 60.ben denizliden murat olgun bir erkeğim.sınırsız sex î çok severim özellikle amcuk yalamayi.sıfır beş üç beş_sekiz dört sıfır_altı beş altı sıfır.benim gibi sex î dolu dolu yaşamak isteyen yalatmaktan hoşlanan evli bekar her yaştan bayan arkadaslardan çağrı ve msj bekliyorum saygilarimla.0 535 840 65 60.not lütfen sadece bayanlar

    YanıtlaSil
  94. slm ben hüseyin balikesir yas45 bekarim samimi ve dürüstlük içinde tanışmak buluşmak istiyom diyen bayanlar arayin tanışam 0543 66 24 278

    YanıtlaSil
  95. Selamlar konya yada disindan bayanlar 0530 760 48 00

    YanıtlaSil
  96. Selamlar konya yada disindan bayanlar 0530 760 48 00

    YanıtlaSil
  97. Selamlar konya yada disindan bayanlar 0530 760 48 00

    YanıtlaSil
  98. Konya ve çevresi bayanlar arayın 544 901 1379

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben maraz her taştan evli dul açık türbanlı mutsuz gizli güvenli olsun diyen bayanlar GSM:0506 163 47 72 numaram gizliye açık ciddi bayanlar arasın (NOT:erkekler aramasın

      Sil
  99. Merhaba ben maraz her taştan evli dul açık türbanlı mutsuz gizli güvenli olsun diyen bayanlar GSM:0506 163 47 72 numaram gizliye açık ciddi bayanlar arasın (NOT:erkekler aramasın

    YanıtlaSil
  100. Merhaba ben maraz her taştan evli dul açık türbanlı mutsuz gizli güvenli olsun diyen bayanlar GSM:0506 163 47 72 numaram gizliye açık ciddi bayanlar arasın (NOT:erkekler aramasın

    YanıtlaSil
  101. Slm hanımlar ben adanadan serhat adana civarı tanışmak isteyen 35 yaş üstü olgun hanımlar ara özele açık sohbet edelim reel görüşmek isteyenler arayabilir 05342340565 saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. 

      Sil
    2. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. 

      Sil
    3. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. 

      Sil
  102. Selam azgin doyumsuz ne istediyini bilen evli bayanlar ben Levent gorusmek isterseniz 05301410125 arayin goruselim ..

    YanıtlaSil
  103. ANKARA KEÇİÖRENDE OTURAN 32 YAŞINDA 1.78 BOY 68 KİLODA OLGUN SEKSTE SINIRSIZ TECRÜBELİ SERT SİKİCİ GEÇ BOŞALAN BEYİM BOŞALMAM 35 45 DK SÜRER SERT VE KALIN SEVEN AMI CAYIR CAYIR YANAN VICIK VICIK SULANMIŞ DUL EVLİ MUTSUZ ATEŞLİ ARZULU DOYUMSUZ OLGUN TOMBUL ŞİŞMAN ŞEHVETLİ BAYANLAR .0.5.3.9 .6.9.3 .7.2 .7.4 AYRICA EŞİ TÜRBANLI EVLİÇİFTLERE TECRÜBELİYİM GÜVEN GİZLİİLK PRENSBİMDİR WHATSAAP VAR ARAYIN TANITICI MESAJ ATIN TANIŞALIM BEKLİYORUM 05396937274

    YanıtlaSil
  104. Selam bayanlar ismim fikret istanbuldayım arayın amınızı ve götünüzü yalayarak sikeyim 05357453682

    YanıtlaSil
  105. MERHABA, BEN BARIŞ 28 YAŞINDAYIM. ARKADAŞLIK VE SOHBET İÇİN BURDAYIM. İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. WhatsApp VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ SEMPATİK KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM. YAŞ ÖNEMLİ DEĞİL. 0546 835 34 10 HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil
  106. Merhaba. Evli çiftler, tek, dul bayanlar. Ben Hakan. İstanbulda yaşıyorum. 30 yaşında 1.79 boyunda, atletik yapılı biriyim. Seks hayatı monotonlaşmış, aynı şeylerden sıkılmış olup farklı deneyimler denemek isteyen bayanlar. Eşini paylaşmaktan haz duyanlar. Tamamen GİZLİLİK ve saygı içinde her zaman arayabilir ya da mesaj atabilirsiniz. Telde konuşup güzel sohbetler de edebiliriz sonuçta herşey seks değil. Sülük gibi yapışan, rahatsız eden biri değilim gizlilik çok önemlidir.. Hoşçakalın.. 05358149664 – beşyüzotuzbeş sekizyüzondört doksanaltı altmışdört occanerrr@gmail.com

    YanıtlaSil
  107. Merhaba ben ali 35 YS ankaraliyim ankaradan mutlu olmak isteyen evliciftler ve hanımefendiler arayın lütfen 0535 212 45 65 özeliniz özelimdir mutluluğunuz mutluluğumdur

    YanıtlaSil
  108. Azgın doyumsuz bayanlar arayın tanisalim 0506.165.33.37

    YanıtlaSil
  109. Seks arzulayan bayanlar arayin 544 304 25 28. Sakarya

    YanıtlaSil
  110. Slm ben hakan 30ys Tekirdağ ve çevresinden gizliliğe önem veren kalın büyük ve damarlı yarak arzulayan ateşli bayanlar kendine güvenen dürüst ve güvenilir bayanlar saatlerce sevişip uzun uzun am yalarım 0535 733 22 96

    YanıtlaSil
  111. Mrb lar istanbuldan hakan evli ciftler esini paylasmak isteyen beyler esiyle birlikte sikilmek isteyenler dul bayanlar evli bayanlar jigolo arayanlar telefonda sex isteyenler arayin goruselim 544 441 2641

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben maraz yaş 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret bayanlar Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur.OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu )

      

      Sil
  112. İstanbul anadolu bayanlar fantazi sex kaçamak macera heyacan ve daha fazlasi icin arayin ya da mesaj atin murat ben 05468842185

    YanıtlaSil
  113. İstanbul anadolu bayanlar fantazi sex kaçamak macera heyacan ve daha fazlasi icin arayin ya da mesaj atin murat ben 05468842185

    YanıtlaSil

  114. Poyraz Tolga19 Ocak 2017 23:12
    ANKARA SINIRSIZ SINIRSIZ SEKS ÖZGÜRCE HERŞEY merhabalar ben poyraz tolga ys 39 boy 170 80 penis 19 kalın damarli vücut atletik kilsiz bembeyaz seks konusunda biraz kendimi tanitayim dünyada encok sevdigim şey am yalamak köpekler gibi saatlerce hiç bıkmadan doymadan offff ve got deliği yalamak saatlerce got deligine dil masajı yapmak bayılıyorum hemde coook kulak memelerini emmek offf göğüs uçlarını emmek bayılıyorum ayak parkmaklarini emmek tek tek bayılıyorum penisi hemen amin içine koymayı sevmiyorum saatlerce doya doya ami yalamadan got deliğini yalamadan köpekler gibi dehşetle penisi asla amin içine koymam agzima bosaltana kadar agzima akitana kadar yalarim yalarim o dölleri içmesine bayılıyorum offff dünyada en güzel şey bir kadının bosaldigi zevk sularını ve dollerini içmek sevhetle damlasını bile yere akitmadan içmek anal sekse bayılıyorum amin içinde yarragimin saatlerce kalmasına bayılıyorum offff masaj yapmasını ve saatlerce oksamasina bayılıyorum seksde aceleciligi sevmiyorum penisi al hemen içine koy sevmiyorum saatlerce amini oksamadan göğüslerini oksamadan saatlerce amini yalamadan got deliğini yalamadan ayak parkmaklarini yalamadan kulak memelerini yalamadan emmeden asla penisi koymam asla ve önce agzima akitmadan agzima bosalmadan penisi asla sokmam önce agzima bosalacaksin sonra penisimi ister amina sokayım ister gotune sokayım ister ağzına saatlerce cook geç bosaliyorum 1 saate anca ve zor bosaliyorum bosalirken bagiriyorum ılık ılık sütlaç rengindeki sıvı dolumu of of ve boşaldiktan sonra 20 dakika kahve molasından sonra tekrar sekse adranaliye devam sabaha kadar devam yine am yalamaya got deliğini yalamaya devam köpekler gibi itler gibi köleler gibi yalamaya büyük bir zevk ile istah ile devam offf yalatin o güzel amciklarinizi doya doya doya fantazilere bayılırım domaltarak kucağıma otutturarak bacaklarıni omzuma alarak duvara dayıyarak offff köpekler gibi dehşetle sikmeye bayılıyorum bir amindan bir gotunden sikmeye bayılıyorum domaltim sacini ceke ceke kalcalarina vura vura tokatliya tokatliya sikmeye bayılıyorum saatlerce bosalmadan ve encokta amini got deliğini göğüs uçlarını cukalata veya bal sürerek yalamaya bayılıyorum offfff 69 pozisyonuna bayılıyorum bacağın arasında yalamaya bayılıyorum agzima oturup yalatan kadınlara bayılıyorum offf agzima akitan boşalan işeyen kadınlara bayılıyorum offff seksin herseyini seviyorum ya ben herseyini gurup sekse teke tek sekse lezbiyen sekse aile içi sekse bayılıyorum bir kadını tost yapmaya bayılıyorum yarragin biri önde biri arkada offf bayılıyorum anne kızın aynı anda amini köpekler gibi dehşetle yalamaya bayılıyorum iki buseksuel kadının aynı anda amini yalamaya bayılıyorum lezbiyen ilişkilerde kadın kadını sikerken bende onlara eşlik ederek köpekler gibi bana yalatmalarina bayılıyorum Evet sekde köle olmaya bayılıyorum bana herşeyi yaptirmalarina bayılıyorum çünkü aslalarim yoktur yoktur herşeye varım seksde herşeye aklına gelen veya gelmeyen herseyi seviyorum ya ben arabada seks evde seks ormanda seks tuvalette seks heryerde sekse bayılıyorum enest seksi sevenlere bayılıyorum coook doyumsuzum cook off evet ya aklıma gelen şimdilik bukadar am yalatmak got deliğini yalatmak bana yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akıtmak agzima işemek isteyen azgın bayanları seviyorum ankarali evli çiftler evli bayanlar dul bakire bayanlar lezbiyenler hadi bekliyorum ateşli dakikalara kocasıyla aynı anda sikilmek isteyen evli çiftler hadi bekliyorum heyacanli saatlere kesinlikle hamile kalmak isteyen bayanlar gece kocası yanında olmayan bayanlar ara gelirim gizlilik saygı sirdaslik önemli kesinlikle watsap viber bip imo var 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  115. POYRAZ TOLGA ANKARA SEKS SEKS
    MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 39 BOY 170 KİLO 80 PENİS 19 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM HAMİLE KALMAK ISTEYEN BAYANLAR kendi evinde masaj yaptırmak isteyen bayanlar evli ciftler evli bayanlar dul bayanlar yaş sınırım yoktur ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR 05373215942 05373215942 05373215942 

    Daha az göster



    YanıtlaSil

    YanıtlaSil
  116. MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİM SRKTM VAR YAŞ 39 BOY 170 KİLO 80 PENİS 19 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ONCELIKLE BIRAZ KENDIMDEN BAHSEDEYIM SEKSI SEVEN DOYUMSUZ BİRİYİM SEKSI HERKES YAPAR HAYVANLARDA SEKS YAPIYOR AMA BANA GÖRE SEKS BIR SANATTIR HERKESDE BU SANATI YAPAMAZ YANI HERKESLE SEKS YASANAMAZ CÜNKÜ HERKONUDA UYUM OLMASI GEREKEN BIR OLAYDIR TEN RENGIYLE KAFA YAPISIYLA ALAKALI BIR DURUMDUR VE COOK HASSASIYET ISTEYEN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS ISTEYEN BIR DURUMDUR AYRICA TEMIZLIK KILIK KIYAFETE AGIZ SAGLIGINA VE EL AYAK TER KOKUSUNA COOOOK HASSASİYET GOSTEREN BIRIYIM KESİNLİKLE HER ONUME GELENLE SEKS YAPAN BIRI DEYILIM BU KONUDA COOOOK SECICIYIM EVET BURDA COOOOK INSANLAR ARIYOR EVLI CIFTI DULU EVLISI AKLINIZA GELECEK HERKES HER ARAYANLADA GORUSMUYORUM DEDIMYA KAFA YAPISI VE INSANIN ICININ ISINMASI COOK ÖNEMLİ CÜNKÜ ABAZA INSANLARI TUTKAL YAPISIK INSANLARI ASLA SEVMEM HELE CAHILLE UGRASMAK ÇOK ZOR UZAK DURSUNLAR BEN KENDIMI EGER KONUDA EGITMIS NE ISTEDIGINI BILEN NET KARARLI BAKIMLI OLGUN DUYGUSAL ROMANTİK MERHAMETLI DUYGUSAL BİR INSANIM KARSIMDAKI INSANIN GÜVEN VERMESI DEYIL GUVENILIR OLMASI COOK ONEMLIDIR BENIM ICIN KESİNLİKLE SEKSDE SINIRLARIM ASLA YOKTUR HERKESE UYUM SAGLAYAN BIRIYIM KIMI GURUP SEVER KIMI TEKE TEK SEVER KIMI AİLE İÇİ SEKS SEVER BEN HICBIR ŞEY AYIRT ETMEM HERSEYE VAR OLAN BIRIYIM SEKSDE SAPIK BIR INSANIM VE AYDIN ACIK GORUSLUYUM HERKONUDA EVET SIMDI YAZACAM SEYLER BIRAZ ARGO OLCAK AMA KIMSEDE KUSURA BAKMASIN LÜTFEN SEKS HEYACAN VE ADRANI FANTAZI CILGINLIK ISTEYEN BIR DURUMDUR YOKSA SEKSIN DORUKLARINI VE ZIRVESINI YAKALAMAK COOK ZOR OLUR YOKSA AM YALAMASINA GÖT DELIGI YALAMASINA AYAK PARMAKLARI KULAK MEMELIRI YALAMASINA BAYILIYORUM COOOOK ÖN SEVISME COOK ONEMLIDIR BENIM İÇİN SAATLERCE ANKARADA SINIRSIZ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KARISININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASINDAN COCUGU OLMAYIP HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR GOT DELİGİNİ BANA KÖPEK GİBİ YALATMAK ISTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ KÖPEK GIBI BANA YALATMAK ISTEYEN BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ GÖT DELIGININ ICINDE AMININ ICINDE HISSETMEK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI DUL BEKAR EVLI BAYANLAR DUSTA YATAKTA AYAKTA SANDELLEDE SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR KOL GİBİ YARRAGIMI AMINA SOKMAK DIYER TAKMA YARRAGIDA GOTUNE SOKMAMI VE SANKI IKI ERKEK SIKIYORMUS GIBI O ZEVKI YAŞAMAK ISTEYEN BAYANLAR KENDI YARRAGIMI AMINA SOKUYORUM TAKMA YARRAGIDA GOTUNE SOKUYORUM BU ZEVKI YAŞAMAK ISTEYEN ANKARALI BAYANLAR WAHATSAP VİBER LINE VAR 05373215942 05373215942 

    YanıtlaSil
  117. POYRAZ TOLGA ANKARADA SINIRSIZ SEKS FANTAZI SAYGI GÜVEN KURALLARI ICINDE KESİNLİKLE
    Ankara cankaya tolga yaş 39 boy 170 kilo 80 Penis damarli kalın 19 vücudum kilsiz beyaz doyumsuz acik gorusluyum yasadigim seks olayimi anlatayim
    sevgili okurlar size 2014 de yaşadığım bir anımı antalya kemerde 5 yıldızlı bir otelde masör olarak çalışıyordum. Spa ya sveta isminde rus asıllı bi masöz geldi kızıl saçlı taş gibi bir bayan dı buna masajı öğretmemi istediler önce hamam proğramını sonrada masaj çeşitlerini uygulamalı olarak gösteriyordum ama ona her dokunduğumda kendimi kaybetmemek için zor tutuyordum aradan 2 hafta geçti aramız çok iyiydi akşamları sahile gidip iki bira veya sohpet ederek vakit geçiyordu bigün spanın havlularını düzenlerken yardım ediyordu bi anda ne oldu anlamadım ama çok ateşli bir şekilde öpüşmeye başladık ama zaman azdı hemen yüzünü duvara döndü ve ayagındaki pantolonu dizlerine kadar sıyırdı arkadan ensesini yalayarak gögüslerini okşuyordum ve amına yavaşça girdim öyle dar ve sıcaktı ki anlatamam dudaklarını ısırıyor havluyu ısırıyor zevkten bağırmamak için kendini zor tutuyordu yaklaşık 5 tempolu bi şekilde yüzü duvara dönük siktim ve ikimizde boşaldık ama kan ter içindeydik havluları yerleştirip hemen hamama girdik duş aldık akşam olmasını iple çekiyordum akşam oldu çıktık sahile doğru yürürken bi pansiyon gördüm göz kırparak pansiyonu gösterdim hadi dedi ben hemen altındaki tekelbayiden bi kırmızı şarap aldım biraz çilek üzüm şeftali bi meze için lazım olan kuruyemiş ve 4 bira aldım pansiyonran 2 kişilik bi oda tuttum ve yukarı çıktık sveta duşa girdi ben meyveleri hazırladım masayı kurdum biraları dolaba koydum çıkınca bende duşa girdim bornozları giyip masaya oturduk romantik bi müzik eşliginde şarabımızı yudumluyorduk şişenin dibini bulmak üzereyken daha fazla sabredemedim ve dansa kaldırdım dudaklarımız birleşti ayakta dan ederek sevişiyorduk bornozlar çıkmış haberimiz yok yatağa uzattım ve dudaklarından boynuna doğru yalıyordum gögüslerine indim çok tatlı gögüsleri vardı tam somurmalık taş gibi ne büyük nede küçük yalayarak göbek deligine indim ve amına geldim saçlarımı kavramış amına bastırıyordu ağzımı dilim içinde zevkten çığlıklar atıyor. Dizlerini yukarı kaldırdım ve sag dizinin içinden bacagının iç kısmını yalayarak amına geliyorum ve sol dizini yalayarak amına geliyorum somuruyorum bazırı şişti bembeyaz süt gibi amı somurmaktan pembeleşmişti artık daha 69 pozisyonuna geçtik ben onun amını yalarken o benim sikimi yalıyordu 1 saati aşkın seviştik ve gel artık dayanamıyorum diyerek üzerine çekti misyoner pozisyonunda girmeye başladım gögüslerini somurarak giriyordum gögüslerini sokarken dilini somuruyordum orgazm üstüne orgazm oluyordu her orgazm oldugunda kendini kasıyor sikimi mengene gibi sıkıyordu ve daha fazla dayanamadım bende patladım içine ama dolmamıştım hemen ters çevirip yüzün koyu yatırdım ayaklarını kaldırarak parmaklarını yalıyordum topuklarını bileklerini derken baldırlarına kadar geldim güzel yuvarlak toplu bir kalçası vardı ısırmaya yalamaya doyamıyordum siyah incisini yalayarak belinden ensesine ensesinden geri götüne iniyordum karnının altına bir yastık koydum ve yaladim yaladım yaklaşık 30 dk ve içine girdim zaten zevkten dört köşe olan sveta tolga tolga diye inliyor ismimi sayıklaması beni daha çok zevke getiriyordu yatagı parçalayacak gibi sıkıyor ısırıyor zevkten uçuyordu orgazm üstüne orgazm oluyordu yarım saat içinde kaçkez orgazm yaşadı saymadım sexsi çok seviyorum diyerek ismim haykırması delirtiyordu beni boşalmam yaklaşınca yine çıkartmadım içine boşaldım ama hiç hız kesmeden devam ettim o gece sabaha kadar degişik pozisyonlarda defalarca sikiştik tabi sabaha karşı uyumuşuz 8 de telefonun alarmına uyandık ama işe gitmedik akşama kadar dinlenip sevişerek bir tam gün geçirdik muhteşemdi böyle zevk yasamak isteyen Ankaralı bayanlar tanışalım hamile kalmak isteyen kendi evinde masaj yaptırmak isteyen bayanlar evli ciftler evli bayanlar arasın yaş sınırım yoktur ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR 05373215942 05373215942 

    YanıtlaSil

  118. ANKARA SEKS SEKS BURDA HERŞEY OZGURCE SEKS HEYACAN FANTAZI AKLINA GELEN VEYA GELMEYEN HERSEY YETERKI KARARLI OL ISTEKLI OL YASA GOR
    HER SEYIN SON NOKTASI BURDA BENCE DENEMELISIN
    Poyraz TOLGA YAŞ 39 PENİS 19 DAMARLI KALIN COOOOK GEC BOSALAN BIRIYIM VÜCUT KILSIZ BEMBEYAZ HERŞEY SINIRSIZ ankaradan dış görünüşe ve maddiyata önem vermeyen sxi maddiyata katmayan reelde anal oral veya vajinal sx için 15-65 arası bacakları ve poposu güzel kalçaları sxi ve yuvarlak göğüsleri iri ve dik olan yeri olan cinselliğine sexe arzularına ve isteklerine gem vurmayan ayak parmaklarından saç köklerine kadar tepeden tırnağa heryerini saatlerce yalatmak ve yalamak isteyen yalanmayı ve yalamayı çok seven azgın sxi tangalı türbanlı reelci bayan ariyorum. boyu posu kilosu güzel çirkin evli bekar d ul genç yaşlı nişanlı bakire hamile lez farketmez. gizlilik hijyen güven önemli.reelde vajinal sx yapmadan sadece anal veya oral sx yapmak yada sevişmek ayak parmaklarından saç köklerine kadar tepeden tırnağa heryerini saatlerce yalatmak ve yalamak isteyen ankaralı 15-65 arası yeri olan bacakları poposu güzel kalçaları sxi yuvarlak göğüsleri iri dik olan azgın sxi tangalı türbanlı reelci bayanlarada açığım duyrulur.ilanımla gerçekten ciddi olarak ilgilenen eşinden,sevgilisinden,kocasından,erkek arkadaşından veya nişanlısından yeteri kadar ilgi ve alaka görmeyen sx konusunda memnun olmayan doymayan zevk almayan orgazm olamayan zevkten inim inim inleyemeyen boşalıp rahatlayamayan kadınlığıı yaşayamayan kendini yanlız ve mutsuz hisseden yada gerçekten yanlız ve mutsuz olan sxte memnun olmayan iyi ve doyurucu bir sxe orgazma zevke boşalıp rahatlamaya doymaya zevkten inim inim inlemeye defalarca orgazm olmaya hasret kalan acıkan susayan ihtiyacı olan ankaralı 15-65 arası bacakları ve poposu güzel kalçaları sxi ve yuvarlak göğüsleri iri ve dik olan heryaş ve kesimden yeri olan azgın sxi tangalı türbanlı reelci bayanlar bana 7 gün 24 saat çekinmeden ulaşabilir tel çağrı mesaj bekliyorum azginbekarevli dul memur is kadını evkadini bayanlar15-65 arası ankaralı azgın sxi tangalı kapalı bayanlardan 7 gün 24 saat tel çagrı mesaj bekliyorum gizlilik güven garanti kesinlikle yerim aracim var güven alırsam yeri olan bayanlarada gelirim seks sonrası kimse kimseyi tanimayacak asla kesinlikle güven medeniyet coooook cook önemli evli ciftler evli bekar bayanlar yaş sınırım yoktur lütfen ankara arasın wahatsap viber bip line imo var 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  119. ANKARA SEKS SINIRSIZ BEN POYRAZ TOLGA YAS 39 BOY 170 KİLO 80 PENİS 19 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ SEKSI SEVEN DOYUMSUZ CIFTLER BAYANLAR DULLAR BAKIRELER HAMİLE KALMAK ISTEYEN LER LÜTFEN OKUMADAN ARAMAYIN ♦♦♦ SADECE GÜVENİLİR TEK BAYANLAR veya GRUP DÜŞÜNENLER OKUSUN ♦♦♦ Öncelikle herkese Merhaba! Çok açık, şeffaf, net ve dobra olacağım. Sorumlulukların bilincinde olan, belli bir eğitimi almış olgun bir erkeğim. Kabul edilsin yada edilmesin çoğumuzun içindeki ; Farklılık, değişim veya yasaklardaki saklı cazibeye dokunabilme,onu tadabilme ve dayanılmaz hafifligini duyumsama dürtüsünü görmezden gelemeyiz.Fakat bunun için doğru insanı bulabilmek her ne kadar kolay olmasada, imkansız oldugunu da kesinlikle düşünmüyorum.Gereksiz ve anlamsız özel şartlar arayan biri değilim ama ne istediğimi bilen, güvenilir, mantıklı, gerçekci ve belli bir olgunluğa bir erkeğim. ✓Evli bayanlar, ✓Bekar kızlar, ✓Yalnız yaşayan veya yalnızlık çekenler, ✓İlk deneyimi için doğru erkek arayanlar,✓Mutsuz hanımlar,✓Değişim ve renklilik arayanlar ✓Farklı bir erkek merakı olanlar,✓Aldatmayı düşünenler,✓Tadımlık bir kaçamak peşindekiler,✓ Kendini ödüllendirmek isteyenler,✓Yeni bir yüz, yeni bir ses, yeni bir nefes isteyenler,✓Taze bir soluk arayanlar...vs her ne olursa olsun yeter ki; ►Kendinden emin! ►Ne istediğini bilen!►Zekasına ve Kalitesine güvenen!►Diğer bayanlardan farklı ve özel oldugunu düşünebilen! ►GÜVEN ve GİZLİLİĞE önem verebilecek►Karakteri oturmuş kalibreli ve tabiki BİR ŞANS TANIYABİLECEK KADAR CESARET SAHİBİ birileri olsun. Ve son olarak; Bu satırlarımı okuyup da, neyi anlatmak veya nelere vurgu yapmak istediğimi kavrayabilecek sayısı az ama farkındalığı yüksek olan birilerinin er yada geç çıkacağına da şüphem yok!ツ ( LÜTFEN ANKARALI CIFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE MEMUR HEMŞİRE MESLEGI NE OLURSA OLSUN GÖNÜL RAHATLIGIYLA ARAYA BILIRSINIZ SANALCILAR ABAZALAR TUTKAL YAPISIK DENGESİZ INSANLAR LÜTFEN UZAK DURSUNLAR ANKARA HARICI ASLA ARAMA WAHATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil
  120. Ben bursadan emin bursadan her yaştan dul bekar evli mutsuz bayanları bekliyorum 36 yaşndayım 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  121. Ben bursadan emin bursadan her yaştan dul bekar evli mutsuz bayanları bekliyorum 36 yaşndayım 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  122. Selam ben gebzeden Gökhan Gebze ve İstanbul civarı gizliliğe önem veren olgun doyumsuz kaçamakçı sırdaş arkadaş arıyan bayanlar 0546 790 44 27

    YanıtlaSil
  123. İstanbul anadolu bayanlar fantazi sex kaçamak macera heyacan ve daha fazlası için arayın veya mesaj atin murat ben bekliyorum bayanlar 05468842185

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan KOCANIZDAN SEVGİLİNİZDEN GÖRMEDİĞİNİZ İLGİ SEVGİYİ GÖRECEKSİNİZ SÖZ MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR Unutmayın beş parmağın beşi bir olmadığı gibi her erkek te aynı deyil siz değerli hanımlar size deyer veren insanın yanında olun bu ben olmasam bile saygilarımla GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA açık erkekler aramasın sakın) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) sohbet etmek isteyen sadece evli bayanlarla sohpet ederim 

      Sil
    2. Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan KOCANIZDAN SEVGİLİNİZDEN GÖRMEDİĞİNİZ İLGİ SEVGİYİ GÖRECEKSİNİZ SÖZ MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR Unutmayın beş parmağın beşi bir olmadığı gibi her erkek te aynı deyil siz değerli hanımlar size deyer veren insanın yanında olun bu ben olmasam bile saygilarımla GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA açık erkekler aramasın sakın) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) sohbet etmek isteyen sadece evli bayanlarla sohpet ederim 

      Sil
  124. Ben bursadan emin bursadan her yaştan dul bekar evli mutsuz bayanları bekliyorum 36 yaşndayım 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  125. Ben bursadan emin bursadan her yaştan dul bekar evli mutsuz bayanları bekliyorum 36 yaşndayım 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  126. Ben bursadan emin 36 yaşndayım bursadan amini götünü göğüslerini yalatip kalın büyük yarakla siktirmek isteyen bayanlar 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  127. Ben bursadan emin 36 yaşndayım bursadan amini götünü göğüslerini yalatip kalın büyük yarakla siktirmek isteyen bayanlar 0534 929 69 00

    YanıtlaSil
  128. Hakan ben İstanbul Tuzla dan 1.82 boyundan Atlantik bakımlı 42 yaşında jigolo olarak evli çiftler mutsuz tek bayanlar gizlilik ilkeleri içinden sex partneri isterseniz,5522322773arayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  129. Hakan ben İstanbul Tuzla dan 1.82 boyundan Atlantik bakımlı 42 yaşında jigolo olarak evli çiftler mutsuz tek bayanlar gizlilik ilkeleri içinden sex partneri isterseniz,5522322773arayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  130. Hakan ben İstanbul Tuzla dan 1.82 boyundan Atlantik bakımlı 42 yaşında jigolo olarak evli çiftler mutsuz tek bayanlar gizlilik ilkeleri içinden sex partneri isterseniz,5522322773arayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  131. Hakan ben İstanbul Tuzla dan 1.82 boyundan Atlantik bakımlı 42 yaşında jigolo olarak evli çiftler mutsuz tek bayanlar gizlilik ilkeleri içinden sex partneri isterseniz,5522322773arayabilirsiniz

    YanıtlaSil
  132. gizlilik guven isteyen bayanlar sexs arzularini gidermemi isterseniz arayin jugolo erhan 0544304 25 28

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Not abaza deyilim abaza sanalcı kadınlar aramasın ben telde ilişki yaşamak istemiyorum sadece ciddi ve real olan bayanlar Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen 25 ile 55 YAŞ ARASI BAYANLAR İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCANIZDAN İLGİ GÖRMEYEN İLGİSİZ BAYANLAR HER TÜRLÜ İLGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR

      Sil
    2. Not abaza deyilim abaza sanalcı kadınlar aramasın ben telde ilişki yaşamak istemiyorum sadece ciddi ve real olan bayanlar Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen 25 ile 55 YAŞ ARASI BAYANLAR İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASINDAN İLGİ GÖRMEYEN İLGİSİZ BAYANLAR HER TÜRLÜ İLGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR

      Sil
  133. Not abaza deyilim abaza sanalcı kadınlar aramasın ben telde ilişki yaşamak istemiyorum sadece ciddi ve real olan bayanlar Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen 25 ile 55 YAŞ ARASI BAYANLAR İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASINDAN İLGİ GÖRMEYEN İLGİSİZ BAYANLAR HER TÜRLÜ İLGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Not abaza deyilim abaza sanalcı kadınlar aramasın ben telde ilişki yaşamak istemiyorum sadece ciddi ve real olan bayanlar Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen 25 ile 55 YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASINDAN İLGİ GÖRMEYEN BAYANLAR) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR

      Sil
  134. Not abaza deyilim abaza sanalcı kadınlar aramasın ben telde ilişki yaşamak istemiyorum sadece ciddi ve real olan bayanlar Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen 25 ile 55 YAŞ ARASI BAYANLAR İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASINDAN İLGİ GÖRMEYEN İLGİSİZ BAYANLAR HER TÜRLÜ İLGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR

    YanıtlaSil
  135. Kastamonudan baris 32 yasindayim tecrubeliyim 20 cm isteyen her yastan bayanlar arayabilir 05432764846

    YanıtlaSil
  136. Kastamonudan baris 32 yasindayim tecrubeliyim 20 cm isteyen her yastan bayanlar arayabilir 05432764846

    YanıtlaSil
  137. Sakaryadan bayanlar arayin 05443042528

    YanıtlaSil
  138. Selam doyumsuz evlibayanlar ben Levent doyuma ulasmak hosca vakit gecirmek isterseniz 05301410125 arayabilirsiniz saygilar

    YanıtlaSil
  139. Selam ben ankaradan çılgın evli olgun dul genç mutsuz bayanlar mutluglun adresi gizlilik ve hijyen çok önemli 1.76 boy 90 kg 39 yaş elit bayanlar arayın goruselim5357869493

    YanıtlaSil
  140. 👙👙👙👙👙👙👙not:OKUMADAN ANLAMADAN ARAMAYın
    BEN KENDİMİ SONSUZ GÜVENİYORUM YA BAYANLAR SİZLER KENDİNİZİ NEKADAR GÜVENİYORSUNUZ
    merhabalar değerli hanfendiler adım yusuf 34 yaşında
    1/65 boyunda 53 kiloda kave içi gözleri kumral biriyim
    ellerinde hafif titremesi olan her işini kendi yapabilen
    engelli gurubundan calışan biriyim sesim alkol
    kullanmış gibi çıkar am a alkol kullanmam Bir bayan kız olsa simdi önce yavaşça boynundan öpmeye başlarım.sonra o tatlı göğüslerini emerim.şeftalisinin suyunu boşa harcamam dilimle yalarım.kucağıma alıp zıplatarak boşaltırım.seni inleye inleye sarsıla sarsıla bağıra bağıra boşaltrım.
    elini amcığına uzat okşa yetmiyorsa boşalamıyorsan daha da delirip zevk almak bağırmak çığlık atarak boşalmak istiyorum dersen 👙0532 246 66 32 👙ara zevklere bereber ucalim
    benimle sınırsız seks sohbet etmek isteyen 
    👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙👙

    telefonda 
    zevk sesini dinletmekten zevk alan zevk alacak zevkine düşkün engelli engelsiz kapalı tesettürlü açık tüm kızlar evli gizli kacamak yapmak isteyen bayanlar esiyle iliskisini anllatmak dinletmek isteyenler bekar dul kendine
    güveni olan yaş sınırı olmayan bayan arkadaşlar arıyorum telefonda zevki cok seviyorum zevkler engel tanımaz numaram özele açıktır
    👙👙👙👙👙👙masturbasyon yaparken kendinizi özelden dinletebilir zevklere birlikte cıkabiliriz inanın daha cok zevk ve haz alacaksınız benle 1 saat zevk yaşasaniz eminim agziniz acik kalacaktir sevgi ve [saygılar 
    👙👙0[532]246 66 32👙👙watsap 0[532]246 66 32👙skyp:the_ralp

    NOT:GAYLAR EŞİ OLMAYAN TEK BEYLER LÜTFEN ARAMASIN

    YanıtlaSil
  141. MERHABA, BEN BARIŞ İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM 28 YAŞINDA DENEYİMLİ AKTİFİM, EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİRSİNİZ. RESİMLERİMİ whatsaAp Ve FACEBOOK'TA GÖREBİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SİZİNDE HAKKINIZ. 0546 835 34 04 HOŞÇAKALIN...

    NOT= GAYLER, EŞİNİ ANLATAN, EŞİNİN HABERİ OLMAYAN, SOHBET İSTEYEN ARAMASIN...

    YanıtlaSil
  142. GİZLİLİGE SAYGIYA ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN HERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM AYAZ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM KURUYAN AMLARINIZI YALAYARAK SULANDIRIR VE SUYUNU KANA KANA İCERİM ARKA DELIGINI KÖPEK GIBI YALAR EMERIM SONRADA ???? ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 / 0538.705.18.34

    YanıtlaSil
  143. GİZLİLİGE SAYGIYA ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN HERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM AYAZ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM KURUYAN AMLARINIZI YALAYARAK SULANDIRIR VE SUYUNU KANA KANA İCERİM ARKA DELIGINI KÖPEK GIBI YALAR EMERIM SONRADA ???? ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 / 0538.705.18.34

    YanıtlaSil
  144. ANKARA SINIRSIZ SINIRSIZ SEKS ÖZGÜRCE HERŞEY merhabalar ben poyraz tolga ys 39 boy 170 80 penis 19 kalın damarli vücut atletik kilsiz bembeyaz seks konusunda biraz kendimi tanitayim dünyada encok sevdigim şey am yalamak köpekler gibi saatlerce hiç bıkmadan doymadan offff ve got deliği yalamak saatlerce got deligine dil masajı yapmak bayılıyorum hemde coook kulak memelerini emmek offf göğüs uçlarını emmek bayılıyorum ayak parkmaklarini emmek tek tek bayılıyorum penisi hemen amin içine koymayı sevmiyorum saatlerce doya doya ami yalamadan got deliğini yalamadan köpekler gibi dehşetle penisi asla amin içine koymam agzima bosaltana kadar agzima akitana kadar yalarim yalarim o dölleri içmesine bayılıyorum offff dünyada en güzel şey bir kadının bosaldigi zevk sularını ve dollerini içmek sevhetle damlasını bile yere akitmadan içmek anal sekse bayılıyorum amin içinde yarragimin saatlerce kalmasına bayılıyorum offff masaj yapmasını ve saatlerce oksamasina bayılıyorum seksde aceleciligi sevmiyorum penisi al hemen içine koy sevmiyorum saatlerce amini oksamadan göğüslerini oksamadan saatlerce amini yalamadan got deliğini yalamadan ayak parkmaklarini yalamadan kulak memelerini yalamadan emmeden asla penisi koymam asla ve önce agzima akitmadan agzima bosalmadan penisi asla sokmam önce agzima bosalacaksin sonra penisimi ister amina sokayım ister gotune sokayım ister ağzına saatlerce cook geç bosaliyorum 1 saate anca ve zor bosaliyorum bosalirken bagiriyorum ılık ılık sütlaç rengindeki sıvı dolumu of of ve boşaldiktan sonra 20 dakika kahve molasından sonra tekrar sekse adranaliye devam sabaha kadar devam yine am yalamaya got deliğini yalamaya devam köpekler gibi itler gibi köleler gibi yalamaya büyük bir zevk ile istah ile devam offf yalatin o güzel amciklarinizi doya doya doya fantazilere bayılırım domaltarak kucağıma otutturarak bacaklarıni omzuma alarak duvara dayıyarak offff köpekler gibi dehşetle sikmeye bayılıyorum bir amindan bir gotunden sikmeye bayılıyorum domaltim sacini ceke ceke kalcalarina vura vura tokatliya tokatliya sikmeye bayılıyorum saatlerce bosalmadan ve encokta amini got deliğini göğüs uçlarını cukalata veya bal sürerek yalamaya bayılıyorum offfff 69 pozisyonuna bayılıyorum bacağın arasında yalamaya bayılıyorum agzima oturup yalatan kadınlara bayılıyorum offf agzima akitan boşalan işeyen kadınlara bayılıyorum offff seksin herseyini seviyorum ya ben herseyini gurup sekse teke tek sekse lezbiyen sekse aile içi sekse bayılıyorum bir kadını tost yapmaya bayılıyorum yarragin biri önde biri arkada offf bayılıyorum anne kızın aynı anda amini köpekler gibi dehşetle yalamaya bayılıyorum iki buseksuel kadının aynı anda amini yalamaya bayılıyorum lezbiyen ilişkilerde kadın kadını sikerken bende onlara eşlik ederek köpekler gibi bana yalatmalarina bayılıyorum Evet sekde köle olmaya bayılıyorum bana herşeyi yaptirmalarina bayılıyorum çünkü aslalarim yoktur yoktur herşeye varım seksde herşeye aklına gelen veya gelmeyen herseyi seviyorum ya ben arabada seks evde seks ormanda seks tuvalette seks heryerde sekse bayılıyorum enest seksi sevenlere bayılıyorum coook doyumsuzum cook off evet ya aklıma gelen şimdilik bukadar am yalatmak got deliğini yalatmak bana yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akıtmak agzima işemek isteyen azgın bayanları seviyorum ankarali evli çiftler evli bayanlar dul bakire bayanlar lezbiyenler hadi bekliyorum ateşli dakikalara kocasıyla aynı anda sikilmek isteyen evli çiftler hadi bekliyorum heyacanli saatlere kesinlikle hamile kalmak isteyen bayanlar  gece  kocası yanında  olmayan  bayanlar  ara  gelirim MEZARA KADAR SIRDASLIK GÜVEN  MEDENİYET SAYGI  COOOOOK  COOOK  ÖNEMLİ KESİNLİKLE  WATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR ANKARA HARİCİ ARAMAYIN LÜTFEN  0541 504 39 29 TEKRAR  0541 504 39 29

    

    YanıtlaSil
  145. ANKARA SINIRSIZ SINIRSIZ SEKS ÖZGÜRCE HERŞEY merhabalar ben poyraz tolga ys 39 boy 170 80 penis 19 kalın damarli vücut atletik kilsiz bembeyaz seks konusunda biraz kendimi tanitayim dünyada encok sevdigim şey am yalamak köpekler gibi saatlerce hiç bıkmadan doymadan offff ve got deliği yalamak saatlerce got deligine dil masajı yapmak bayılıyorum hemde coook kulak memelerini emmek offf göğüs uçlarını emmek bayılıyorum ayak parkmaklarini emmek tek tek bayılıyorum penisi hemen amin içine koymayı sevmiyorum saatlerce doya doya ami yalamadan got deliğini yalamadan köpekler gibi dehşetle penisi asla amin içine koymam agzima bosaltana kadar agzima akitana kadar yalarim yalarim o dölleri içmesine bayılıyorum offff dünyada en güzel şey bir kadının bosaldigi zevk sularını ve dollerini içmek sevhetle damlasını bile yere akitmadan içmek anal sekse bayılıyorum amin içinde yarragimin saatlerce kalmasına bayılıyorum offff masaj yapmasını ve saatlerce oksamasina bayılıyorum seksde aceleciligi sevmiyorum penisi al hemen içine koy sevmiyorum saatlerce amini oksamadan göğüslerini oksamadan saatlerce amini yalamadan got deliğini yalamadan ayak parkmaklarini yalamadan kulak memelerini yalamadan emmeden asla penisi koymam asla ve önce agzima akitmadan agzima bosalmadan penisi asla sokmam önce agzima bosalacaksin sonra penisimi ister amina sokayım ister gotune sokayım ister ağzına saatlerce cook geç bosaliyorum 1 saate anca ve zor bosaliyorum bosalirken bagiriyorum ılık ılık sütlaç rengindeki sıvı dolumu of of ve boşaldiktan sonra 20 dakika kahve molasından sonra tekrar sekse adranaliye devam sabaha kadar devam yine am yalamaya got deliğini yalamaya devam köpekler gibi itler gibi köleler gibi yalamaya büyük bir zevk ile istah ile devam offf yalatin o güzel amciklarinizi doya doya doya fantazilere bayılırım domaltarak kucağıma otutturarak bacaklarıni omzuma alarak duvara dayıyarak offff köpekler gibi dehşetle sikmeye bayılıyorum bir amindan bir gotunden sikmeye bayılıyorum domaltim sacini ceke ceke kalcalarina vura vura tokatliya tokatliya sikmeye bayılıyorum saatlerce bosalmadan ve encokta amini got deliğini göğüs uçlarını cukalata veya bal sürerek yalamaya bayılıyorum offfff 69 pozisyonuna bayılıyorum bacağın arasında yalamaya bayılıyorum agzima oturup yalatan kadınlara bayılıyorum offf agzima akitan boşalan işeyen kadınlara bayılıyorum offff seksin herseyini seviyorum ya ben herseyini gurup sekse teke tek sekse lezbiyen sekse aile içi sekse bayılıyorum bir kadını tost yapmaya bayılıyorum yarragin biri önde biri arkada offf bayılıyorum anne kızın aynı anda amini köpekler gibi dehşetle yalamaya bayılıyorum iki buseksuel kadının aynı anda amini yalamaya bayılıyorum lezbiyen ilişkilerde kadın kadını sikerken bende onlara eşlik ederek köpekler gibi bana yalatmalarina bayılıyorum Evet sekde köle olmaya bayılıyorum bana herşeyi yaptirmalarina bayılıyorum çünkü aslalarim yoktur yoktur herşeye varım seksde herşeye aklına gelen veya gelmeyen herseyi seviyorum ya ben arabada seks evde seks ormanda seks tuvalette seks heryerde sekse bayılıyorum enest seksi sevenlere bayılıyorum coook doyumsuzum cook off evet ya aklıma gelen şimdilik bukadar am yalatmak got deliğini yalatmak bana yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akıtmak agzima işemek isteyen azgın bayanları seviyorum ankarali evli çiftler evli bayanlar dul bakire bayanlar lezbiyenler hadi bekliyorum ateşli dakikalara kocasıyla aynı anda sikilmek isteyen evli çiftler hadi bekliyorum heyacanli saatlere kesinlikle hamile kalmak isteyen bayanlar  gece  kocası yanında  olmayan  bayanlar  ara  gelirim MEZARA KADAR SIRDASLIK GÜVEN  MEDENİYET SAYGI  COOOOOK  COOOK  ÖNEMLİ KESİNLİKLE  WATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR ANKARA HARİCİ ARAMAYIN LÜTFEN  0541 504 39 29 TEKRAR  0541 504 39 29

    

    YanıtlaSil
  146. Sosyal ve fiziksel olarak kendine güvenen, UNV. kapısı çalmış, prüzsüz tenli, ince belli, ayak bilekleri - parmakları ince, sexapeli yüksek, anal sexten ve double penetratin dan ( iki erkekle aynı anda ) hoşlanan bir feminenlik varmı buralarda ?? ist dışı ve 50 - 55 kg üstü lütfen eklemesin skype dent343

    YanıtlaSil
  147. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  148. GİZLİLİGE SAYGIYA ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN HERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM AYAZ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM KURUYAN AMLARINIZI YALAYARAK SULANDIRIR VE SUYUNU KANA KANA İCERİM ARKA DELIGINI KÖPEK GIBI YALAR EMERIM SONRADA ???? ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 / 0538.705.18.34 LÜTFEN CİDDİ HERYAŞTAN BAYANLAR ARAYABİLİRSİNİZ BEKLİYORUM HEYECANLA 0538,705,18,34,/0538,705,18,34
    NOT: Gaylar,baylar,toplar,ibneler ARAMA ASLA SADECE BAYANLAR..

    * Ne istediğini bilmeyenler,
    * Bugün konuştukları yarın değişenler,
    * Geyik peşinde olanlar,
    * Kişilikleri oturmamış bebeler,
    * Kuralları ile istedikleri arasında dengeyi kuramamışlar,
    * Kendini ve istediğini açıkça ifade edemeyenler,
    LÜTFEN BENDEN UZAK DURUN

    YanıtlaSil
  149. GİZLİLİGE SAYGIYA ÖNEM VEREN SEXDE SINIRLARI ZORLAMAK ISTEYEN HEYECANI CILGINLIGI EN UC NOKTADA YASAMAK İSTEYEN HERYAŞTAN BAYANLAR BENIM İSMİM AYAZ ISTANBULDAN yasim46 Esmer 175boyunda 80 kilodayim SEXTE SINIR TANIMAM YATAKDA HER FANTAZIYE ACIGIM KURUYAN AMLARINIZI YALAYARAK SULANDIRIR VE SUYUNU KANA KANA İCERİM ARKA DELIGINI KÖPEK GIBI YALAR EMERIM SONRADA ???? ISTANBUL DISINADA GELEBILIRIM SEYAHAT ENGELIM YOK EGER SEXE HEYECANA ACSAN EGER CIDDIYSEN BIR TELEFON KADAR YAKININDAYIM Numaram 0538.705.18.34 / 0538.705.18.34 LÜTFEN CİDDİ HERYAŞTAN BAYANLAR ARAYABİLİRSİNİZ BEKLİYORUM HEYECANLA 0538,705,18,34,/0538,705,18,34
    NOT: Gaylar,baylar,toplar,ibneler ARAMA ASLA SADECE BAYANLAR..

    * Ne istediğini bilmeyenler,
    * Bugün konuştukları yarın değişenler,
    * Geyik peşinde olanlar,
    * Kişilikleri oturmamış bebeler,
    * Kuralları ile istedikleri arasında dengeyi kuramamışlar,
    * Kendini ve istediğini açıkça ifade edemeyenler,
    LÜTFEN BENDEN UZAK DURUN

    YanıtlaSil
  150. Sosyal ve fiziksel olarak kendine güvenen, UNV. kapısı çalmış, prüzsüz tenli, ince belli, ayak bilekleri - parmakları ince, sexapeli yüksek, anal sexten ve double penetration dan ( iki erkekle aynı anda ) hoşlanan bir feminenlik varmı buralarda ?? ist dışı ve 50 - 55 kg üstü lütfen eklemesin skype dent343

    YanıtlaSil
  151. ANKARA SINIRSIZ SINIRSIZ SEKS ÖZGÜRCE HERŞEY merhabalar ben poyraz tolga ys 39 boy 170 80 penis 19 kalın damarli vücut atletik kilsiz bembeyaz seks konusunda biraz kendimi tanitayim dünyada encok sevdigim şey am yalamak köpekler gibi saatlerce hiç bıkmadan doymadan offff ve got deliği yalamak saatlerce got deligine dil masajı yapmak bayılıyorum hemde coook kulak memelerini emmek offf göğüs uçlarını emmek bayılıyorum ayak parkmaklarini emmek tek tek bayılıyorum penisi hemen amin içine koymayı sevmiyorum saatlerce doya doya ami yalamadan got deliğini yalamadan köpekler gibi dehşetle penisi asla amin içine koymam agzima bosaltana kadar agzima akitana kadar yalarim yalarim o dölleri içmesine bayılıyorum offff dünyada en güzel şey bir kadının bosaldigi zevk sularını ve dollerini içmek sevhetle damlasını bile yere akitmadan içmek anal sekse bayılıyorum amin içinde yarragimin saatlerce kalmasına bayılıyorum offff masaj yapmasını ve saatlerce oksamasina bayılıyorum seksde aceleciligi sevmiyorum penisi al hemen içine koy sevmiyorum saatlerce amini oksamadan göğüslerini oksamadan saatlerce amini yalamadan got deliğini yalamadan ayak parkmaklarini yalamadan kulak memelerini yalamadan emmeden asla penisi koymam asla ve önce agzima akitmadan agzima bosalmadan penisi asla sokmam önce agzima bosalacaksin sonra penisimi ister amina sokayım ister gotune sokayım ister ağzına saatlerce cook geç bosaliyorum 1 saate anca ve zor bosaliyorum bosalirken bagiriyorum ılık ılık sütlaç rengindeki sıvı dolumu of of ve boşaldiktan sonra 20 dakika kahve molasından sonra tekrar sekse adranaliye devam sabaha kadar devam yine am yalamaya got deliğini yalamaya devam köpekler gibi itler gibi köleler gibi yalamaya büyük bir zevk ile istah ile devam offf yalatin o güzel amciklarinizi doya doya doya fantazilere bayılırım domaltarak kucağıma otutturarak bacaklarıni omzuma alarak duvara dayıyarak offff köpekler gibi dehşetle sikmeye bayılıyorum bir amindan bir gotunden sikmeye bayılıyorum domaltim sacini ceke ceke kalcalarina vura vura tokatliya tokatliya sikmeye bayılıyorum saatlerce bosalmadan ve encokta amini got deliğini göğüs uçlarını cukalata veya bal sürerek yalamaya bayılıyorum offfff 69 pozisyonuna bayılıyorum bacağın arasında yalamaya bayılıyorum agzima oturup yalatan kadınlara bayılıyorum offf agzima akitan boşalan işeyen kadınlara bayılıyorum offff seksin herseyini seviyorum ya ben herseyini gurup sekse teke tek sekse lezbiyen sekse aile içi sekse bayılıyorum bir kadını tost yapmaya bayılıyorum yarragin biri önde biri arkada offf bayılıyorum anne kızın aynı anda amini köpekler gibi dehşetle yalamaya bayılıyorum iki buseksuel kadının aynı anda amini yalamaya bayılıyorum lezbiyen ilişkilerde kadın kadını sikerken bende onlara eşlik ederek köpekler gibi bana yalatmalarina bayılıyorum Evet sekde köle olmaya bayılıyorum bana herşeyi yaptirmalarina bayılıyorum çünkü aslalarim yoktur yoktur herşeye varım seksde herşeye aklına gelen veya gelmeyen herseyi seviyorum ya ben arabada seks evde seks ormanda seks tuvalette seks heryerde sekse bayılıyorum enest seksi sevenlere bayılıyorum coook doyumsuzum cook off evet ya aklıma gelen şimdilik bukadar am yalatmak got deliğini yalatmak bana yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akıtmak agzima işemek isteyen azgın bayanları seviyorum ankarali evli çiftler evli bayanlar dul bakire bayanlar lezbiyenler hadi bekliyorum ateşli dakikalara kocasıyla aynı anda sikilmek isteyen evli çiftler hadi bekliyorum heyacanli saatlere kesinlikle hamile kalmak isteyen bayanlar  gece  kocası yanında  olmayan  bayanlar  ara  gelirim MEZARA KADAR SIRDASLIK GÜVEN  MEDENİYET SAYGI  COOOOOK  COOOK  ÖNEMLİ KESİNLİKLE  WATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR ANKARA HARİCİ ARAMAYIN LÜTFEN  0541 504 39 29 TEKRAR  0541 504 39 29

    

    YanıtlaSil

  152. POYRAZ TOLGA ANKARA SEKS SEKS
    MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 39 BOY 170 KİLO 80 PENİS 19 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM �� �� �� �� �� �� NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM HAMİLE KALMAK ISTEYEN BAYANLAR kendi evinde masaj yaptırmak isteyen bayanlar evli ciftler evli bayanlar dul bayanlar yaş sınırım yoktur ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR  0541 504 39 29  TEKRAR  0541 504 39 29

    YanıtlaSil